Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτος τίτλος της χρονιάς ήρθε στη Νέα Σμύρνη!


Η κατάκτηση της κορυφής ήρθε με το... καλημέρα για τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στη Νέα Σμύρνη στο φιλικό τουρνουά «Ν. Μαρίνος», το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή!

 Οι «πράσινες» επικράτησαν 68-52 του Πανιώνιου στον τελικό, με τη σύνθεση της ομάδας να απαρτίζεται από γυναίκες αλλά και από νεάνιδες. Στον πάγκο για το «τριφύλλι» έκατσε ο Αποστόλης Παναγόπουλος, με την Γιασεμή Σαμαντούρα, μαζί με πέντε αθλήτριες να κάνουν αγώνα… δρόμου και από την Λεωφόρο, όπου νωρίτερα αγωνίστηκαν κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, και να δίνουν κανονικά το «παρών» και στον τελικό του τουρνουά.
«Δείξαμε διάθεση από την αρχή του παιχνιδιού και οι νεάνιδες και οι γυναίκες, κατάφεραν και συνεργάστηκαν ομαλά και ακολούθησαν τις εντολές μας κατά γράμμα και γι΄αυτό βγήκε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού και κατέληξε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και σε αυτό το φιλικό τουρνουά»
Δεκάλεπτα: 12-21, 14-14, 15-19, 11-14
Παναθηναϊκός (Παναγόπουλος): Λαψάνα 4, Χριστινάκη 8, Πριόνα 7 (1), Κολοσιώνη 4, Τολιοπούλου, Ακρίβου 2, Σλούκα 6, Αραβίδου, Χρονοπούλου 18, Λετζάκη, Μοσχοπούλου 17 (3), Κόνιαλη 2.

Πηγή; Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου