Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

«Να παίξουμε ως… Παναθηναϊκός»!


Να τιμήσουν το τριφύλλι που έχουν στην φανέλα τους, επιθυμούν οι «πράσινες» Αμαζόνες, με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να πιστεύει ότι η ομάδα της θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 5μ.μ. στο κλειστό του Μετς.

Τα.. φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού «διψούν» να πάρουν μία ακόμη κομβικής σημασίας νίκη, αυτήν την φορά επί της ΑΕΚ, που βάσει ρόστερ έχει βάλει πλώρη για Πρωτάθλημα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά. Ο προπονητής, Σπύρος Χουντουμάδης, συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις προκειμένου, οι «πράσινες» να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου αγώνα, όπου με νίκη θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο, αυτό με το Μαρκόπουλο.
Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έκβαση του αγώνα. «Θα βάλουμε τα δυνατά μας όλη την εβδομάδα, γιατί έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τόσο για την πορεία μας στο Πρωτάθλημα, αφού με νίκη θα σκαρφαλώσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, όσο και για την ψυχολογίας μας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η κάθε παίκτρια ξεχωριστά θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

«Να τιμήσουμε τον σύλλογο»!

Η 18χρονη, Κύπρια ακραία εν συνεχεία τόνισε: «Εμείς πάντως σκοπεύουμε να μπούμε στο γήπεδο ως… Παναθηναϊκός! Δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντί μας. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι, και πως θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες του. Θέλουμε να τιμήσουμε το τριφύλλι, και την ιστορία αυτού του συλλόγου»!
Ενώ αναφορικά με το που θα κριθεί το παιχνίδι, το αστέρι του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Ελπίζω να είναι ένα δυνατό ματς, όπου η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη στον στόχο της, μπει με περισσότερο πάθος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα το κερδίσει»!
Τέλος η Μανωλίνα Κωνσταντίνου κάλεσε τον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίσει το Μετς, για να πάρουν δύναμη και να πανηγυρίσουν μαζί τους μία νίκη επί της Ένωσης, λέγοντας: «Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, να έρθει να μας υποστηρίξει στο Μετς. Να είναι δίπλα μας σε αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε να μας βοηθήσει όπως κάνει πάντα στις δύσκολες στιγμές, δίνοντας βροντερό «παρών» στο γήπεδο. Η φωνή των οπαδών του Παναθηναϊκού μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου