Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χριστοδούλου: «Με όπλο τον κόσμο μας για τη νίκη»!

Το ματς με την ΑΕΚ, βρίσκεται πλέον το μυαλό όλων στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα.



Η Έλενα Χριστοδούλου, μιλώντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», σχολίασε αρχικά το ματς με την ομάδα της Κυψέλης: «Πήραμε άλλη μια νίκη κόντρα στον Πανελλήνιο και ακόμα 3 βαθμούς. Αν και δεν παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ, όμως πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο ματς με την ΑΕΚ. Φορτσάρουμε αυτή τη βδομάδα για το ντέρμπι με τον έναν από τους διεκδικητές του Πρωταθλήματος».
Παράλληλα σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση, η νεαρή ακραία τόνισε: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και να πατήσουμε πάνω στις αδυναμίες της ΑΕΚ, για να πάρουμε άλλη μια νίκη, που θα είναι πολύ σημαντική».
Τέλος η Έλενα Χριστοδούλου δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίσει το κλειστό του Μετς το ερχόμενο Σάββατο: «Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Χρειαζόμαστε ειλικρινά την βοήθεια και την στήριξή του! Είναι σημαντικό να γεμίσει το Μετς. Να είναι όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο πλευρό μας σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση. Ο κόσμος μας είναι για μας ένα ακόμα όπλο»!

Οριστικά Τετάρτη 14/12 το ματς με Μαρκόπουλο

Η εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια, αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 6:30μ.μ.. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ ανακοινώνει ότι ο αγώνας της Α1 γυναικών, μεταξύ των ομάδων Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός που είχε αναβληθεί λόγω επεισοδίων, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/12/2011 στο γήπεδο του Μαρκοπούλου και ώρα 18.30. Οι διαιτητές του αγώνα είναι οι Κυριοπούλου και Μόσχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου