Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ημέρα αποφάσεων



 Προβάδισμα Στέλιου Καζάζη, έναντι του Νίκου Νεόφυτου, φέρεται να υπάρχει, με το ζήτημα των οφειλομένων του ΤΑΑ Παναθηναϊκού προς τον πρώην τεχνικό του «τριφυλλιού» να έχει επιλυθεί


Η ημέρα της… κρίσεως είναι σήμερα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού στο απογευματινό Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να αποφασιστούν οι προϋπολογισμοί των τεσσάρων ομαδικών τμημάτων, ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, γυναικείο μπάσκετ και πόλο του «τριφυλλιού», όπως και των ατομικών.

Αρχικά ο Γενικός αρχηγός, Δημήτρης Μούρτος θα ενημερώσει το ΔΣ για τις κινήσεις που έχουν γίνει σχετικά με το κομμάτι των χορηγιών στα τρία ομαδικά τμήματα, κάτι που θα κάνει και ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης. Αναλόγως με τα χρήματα και χορηγίες που έχει συγκεντρώσει το κάθε τμήμα, από κάποιες συμφωνίες που μπορεί να έχουν επιτευχθεί από τους επικεφαλείς του εκάστοτε τμήματος, θα οριστεί και το μπάτζετ του. Στη συνέχεια από αύριο ο Γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη, θα ενημερώσει τον κάθε έφορο για το ύψους του μπάτζετ που αποφασίστηκε και αντίστοιχα που στοχεύει η κάθε ομάδα στο πρωτάθλημά της. Έτσι ο κάθε έφορος μαζί με τον προπονητή ή προπονήτρια θα πρέπει να προχωρήσει στην στελέχωσή του, προκειμένου να μπορέσει ο ΠΑΟ να είναι συνεπής με τις προθεσμίες των μεταγραφών, φτιάχνοντας ανταγωνιστικά ή έστω αξιοπρεπή σύνολα που μπορούν να διατηρήσουν το «τριφύλλι» στις μεγάλες κατηγορίες τη νέα σεζόν.  

Κοντά σε συμφωνία με τον Καζάζη

Παράλληλα μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και ο προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Και μπορεί μέχρι πρότινος ο Νίκος Νεόφυτος να είχε προβάδισμα σε σχέση με τον Στέλιο Καζάζη, εξαιτίας των οφειλών που έχει το «πράσινο» ΤΑΑ προς τον πρώην τεχνικό του «τριφυλλιού», ωστόσο τα τελευταία 24ωρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Ο Στέλιος Καζάζης αν και αυτήν την περίοδο ασχολείται με την Εθνική Εφήβων, βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Χρόνη Ακριτίδη, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει προφορικά για μια νέα συνεργασία, έχοντας διακανονίσει το τι θα γίνει με τα οφειλόμενα προς τον Καζάζη.
Τέλος αναφορικά με τις φήμες για επικείμενη επιστροφή του Βλάση Σταθοκωστόπουλου στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόθεση του γνωστού επιχειρηματία. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δοθεί μια χορηγία προς το τμήμα που αδιαμφισβήτητα αγαπάει, όπως είχε γίνει και πέρσι, όποτε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ είχε καλύψει το συμβόλαιο του Σαρατσένι. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου