Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κίνδυνος για πόλο και βόλεϊ γυναικών!




Η δόξα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, αλλά και το πιο αγαπητό τμήμα στις τάξεις των οπαδών, το πόλο, κινδυνεύουν με… αφανισμό! 


Στο χείλος της καταστροφής βρίσκονται τα δύο από τα τέσσερα ομαδικά τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αφού κανείς επενδυτής δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του να τα ενισχύσει οικονομικά ενόψει της νέας χρονιάς και έτσι βαδίζουν ολοταχώς για την Α2!

Την ίδια ώρα που το ανδρικό βόλεϊ και το μπάσκετ γυναικών έχουν βρει κάποια έσοδα, το γυναικείο βόλεϊ και το πόλο βρίσκονται στα… αζήτητα! Ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης έχει ήδη βρει δύο χορηγούς, τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο και έναν ακόμη επιχειρηματία, που αναμένεται να επενδύσουν πάνω από 150.000ευρώ στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ, και σε συνδυασμό με τα έσοδα που αναμένεται να πάρει το ΤΑΑ από την ΕΣΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς και μια βοήθεια από τον Ερασιτέχνη, αναμένεται να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο ικανό να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία. Το ίδιο συμβαίνει και στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, όπου οι επικεφαλής του τμήματος, έχουν δώσει τα… χέρια με κάποιους μικροχορηγούς, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 50.000ευρώ, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρους του μπάτζετ του τμήματος και αν υπάρξει μια βοήθεια από το ΔΣ του Ερασιτέχνη, αναμένεται να ενισχυθεί το οικοδόμημα της ομάδας του μέλλοντος, που «χτίστηκε» πέρσι.
Αντίθετα κανένας επενδυτής ή έστω μικροχορηγός δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε για το πόλο, που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των οπαδών, ούτε για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, το οποίο είναι η δόξα και το καμάρι του Ερασιτέχνη! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λοιπόν, αν δεν έχει βρεθεί κάποιος να μπορέσει να βοηθήσει αυτά τα δύο τμήματα, δεν θα αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο, που είχε ακουστεί από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Δηλαδή είτε να δηλωθεί από τώρα κάποιο τμήμα στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος που αγωνίζεται αντί για την Α1, είτε να κατεβάσει ο Παναθηναϊκός ομάδα με νεανίδες ή έφηβους με ορατό τον κίνδυνο υποβιβασμού για την επόμενη χρονιά!
Η οικονομική κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλον τον Ερασιτέχνη και γι’ αυτό το ΔΣ της «Μάνας του Λόχου» την Δευτέρα έκανε μια τελευταία έκκληση για υποψήφιους χορηγούς, πριν ανακοινώσει μια τέτοια απόφαση για κάποιο ή κάποια από τα ομαδικά αθλήματα, που αναμφίβολα θα είναι ντροπιαστική για τον σύλλογο.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις χορηγίες. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα επιδιώξει να συναντηθεί με όλους όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, προκειμένου να έχει οριστική και σαφή άποψη για τις χορηγίες που θα προκύψουν στο κάθε τμήμα, προκειμένου αρχές της επόμενης εβδομάδας να ανακοινωθεί το πώς θα πορευτούν και σε ποια κατηγορία θα δηλωθούν όλα τα ομαδικά τμήματα του Παναθηναϊκού!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου