Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

«Χάλκινος» ο Λιβέρης



Έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού ανέβηκε ξανά στο βάθρο!
Ο έφορος και έμπειρος σκοπευτής του «τριφυλλιού», Διονύσης Λιβέρης κατετάγη τρίτος στους διασυλλογικούς αγώνες Ά κατηγορίας που διοργάνωσε ο σύλλογος ΖΕΥΣ στο σκοπευτήριο Μαλακάσας στο πιστόλι στάνταρ στα 25 μ. με επίδοση, 519/600, μόλις έναν βαθμός πίσω από τον δεύτερο. Συνολικά συμμετείχαν 21 σκοπευτές από 6 συλλόγους.
Ο Διονύσης Λιβέρης μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μετάλλιο που κέρδισε: «Είμαι ικανοποιημένος καθώς αρχίζουμε και λύνουμε κάποια τεχνικά προβλήματα με τα όπλα κάτι που αποδεικνύεται από την γενική βελτίωση που υπάρχει σε κάθε διοργάνωση τον τελευταίο καιρό. Οι αρκετοί αγώνες, που δώσαμε το «παρών» όλο τον χειμώνα, βοήθησαν ουσιαστικά στην επίτευξη αυτής της καλής επίδοσης. Όλοι οι αθλητές του συλλόγου θα συνεχίσουμε δυνατά και τον Ιούλιο, αφού αγώνες υπάρχουν όλο το καλοκαίρι».
Ο «πράσινος» σκοπευτής κατέληξε: «Επόμενος αγώνας είναι στην Κρήτη σε δύο εβδομάδες, την «Μάχη της Κρήτης», όπου αν βρούμε χορηγούς για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής, θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να παραβρεθώ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, για να δω την εξέλιξη του αθλήματος και νέα μέσα και τεχνικές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου