Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ευχές και καλωσόρισμα!



 Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις «πράσινες» που έμειναν στον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν, όπως και το προπονητικό τιμ, εξέδωσαν χθες οι ιθύνοντες του πιο επιτυχημένου τμήματος του Ερασιτέχνη, του βόλεϊ γυναικών, με την οποία καλωσόρισαν τα νέα φίνα κορίτσια.
Μάλιστα ιδιαίτερη μνεία έγινε για την προσφορά της Μαρίας Χατζηνικολάου, που της ευχήθηκαν καλή συνέχεια, όπως και στην Άννα Καρπουζά, που λόγω βιοποριστικών λόγων δεν θα αγωνιστεί φέτος με την αγαπημένη της ομάδας, και τέλος στην αρχηγό, Ξανθή Μυλωνά, στην οποία ευχήθηκαν… εις το επανιδείν!
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ανθρώπων που «τρέχουν» για το τμήμα βόλεϊ γυναικών είναι η ακόλουθη: «Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε προσπαθήσαμε στον Παναθηναϊκό να ξεκινήσουμε τη δημιουργία μιας ομάδας που ελπίζουμε σε πρώτη φάση να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της A1 γυναικών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας, Σπύρο Χουντουμάδη ο οποίος αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με προσωπικό ρίσκο αλλά και σημαντικά μειωμένες αποδοχές ανέλαβε το δύσκολο –ομολογουμένως- έργο να οδηγήσει  την ομάδα μας στη νέα εποχή. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τον άμεσο συνεργάτη του, το Δήμο Φιλιππάτο.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες Έλενα Χριστοδούλου, Όλγα Μαλουσάρη και Ελένη Ιχτιάρη που έβαλαν την ομάδα πάνω από όλα και δέχτηκαν να παραμείνουν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού σε αυτή την καινούργια προσπάθεια.
Θέλουμε -επίσης- να ευχαριστήσουμε την «Αννούλα μας» την Καρπουζά διότι αν και ήθελε να βάλει και η ίδια το λιθαράκι της σε αυτό το νέο ξεκίνημα, λόγοι καθαρά βιοποριστικοί στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία της. Είμαστε –όμως- σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.
Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» πρέπει να πούμε στην αρχηγό μας, την Ξανθή Μυλωνά, όμως λέμε και «εις το επανιδείν» γιατί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες την περιμένουμε κοντά μας και πάλι στην ομάδα της καρδιάς της! Της ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία.
«Καλή τύχη» ευχόμαστε και στη Μαρία Χατζηνικολάου. «Μαράκι» σε ευχαριστούμε για όσα μας χάρισες.
Τέλος, καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια τα νέα φίνα κορίτσια μας την Αγγελική Καββαδία, την Έλενα Κουντουρά, την Ιωάννα Μάρκου, την Αποστολία Νούσια, την Ελένη Γλύκα, την Μαρία Σωτηρίου και την Ανθή Βασιλαντωνάκη (με τη σειρά που ανακοινώθηκαν) που θα πλαισιωθούν μαζί με παιδιά από τα σπλάχνα του Συλλόγου και θα κτίσουν βήμα βήμα την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και συγχρόνως την επόμενη γενιά των πρωταθλητριών μας. Οι Υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ Γυναικών»

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου