Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Το… μπαλάκι στους ξένους



Την επαναδιαπραγμάτευση των χρεών του ΤΑΑ Παναθηναϊκός προς τους Σαμικά, Ερπ και Αντράε, απέστειλαν χθες οι «πράσινοι» στον δικηγόρο τους και αναμένεται η απάντησή τους μέχρι την Δευτέρα


Για αρκετές ώρες συζητούσαν ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης με τον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη, παρουσία των δικηγόρων του συλλόγου, αναφορικά με την… τύχη του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, και οι αποφάσεις που πάρθηκαν αναμένεται να δρομολογήσουν τις εξελίξεις του τμήματος.
Οι ιθύνοντες του τρίτου μεγαλύτερου τμήματος του συλλόγου απέστειλαν  χθες αντιπρόταση με διακανονισμό των χρεών προς τους Γκιγιόμ Σαμικά, Ρενό Ερπ και Μπγιερν Αντράε στον δικηγόρο τους, και περιμένουν την απάντησή τους μέχρι τις αρχές της εβδομάδας. Αν οι τρεις πρώην «πράσινοι» δεχτούν να διακανονιστούν οι οφειλές τους, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο φάκελος του «πράσινου» ΤΑΑ θα εγκριθεί από την ΕΕΑ και ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν επικίνδυνα. Τα χρήματα για τους διακανονισμούς θα προέλθουν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που επειδή είχε υποσχεθεί πως το ταμείο της «Μάνας του Λόχου» θα δώσει 120.000ευρώ στο ΤΑΑ, θα διευκολύνει οικονομικά τώρα το τμήμα.
Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά στο στόχαστρο του προπονητή του Παναθηναϊκού, Στέλιου Καζάζη βρίσκεται ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, μετά το επικείμενο «ναυάγιο» με τον Θεόκλητο Καρυπίδη, που οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές. Παράλληλα οι «πράσινοι» βρίσκονται μια… ανάσα από τον Δημήτρη Ζήση-διεθνή λίμπερο με τους έφηβους-, ενώ αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα οι Κάσσανδρος Στίγγας –κεντρικός επίσης διεθνής με τους εφήβους- και Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο δεύτερος πασαδόρος πίσω από τον Γιάννη Λιβαθηνό.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου