Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμος για μετάλλιο ο Πρώτος!



Το δεύτερο μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να διεκδικήσει σήμερα στις 11:41μ.μ. στο Λονδίνο στον τελικό των 400μ. κατηγορίας Τ13, ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Πρώτος


 Τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κατακτήσει το δεύτερο μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες θα κάνει απόψε στις 10:41μ.μ. ο Γιάννης Πρώτος.
Ο αθλητής του Παναθηναϊκού προκρίθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στον σημερινό τελικό των 400μ. κατηγορίας Τ13, τερματίζοντας στην 2η θέση της προκριματικής σειράς που συμμετείχε, με επίδοση 50,73. Στο Πεκίνο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο  και σήμερα επιθυμεί να διπλασιάσει τα μετάλλια στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, έχοντας τις δυνατότητες να το πετύχει, κάτι που πιστεύει και ο προπονητής του, ο παλιός αθλητής του στίβου, Σπύρος Βασδέκης, που τον συνόδεψε στο Λονδίνο.
Παράλληλα σήμερα στις 1:50μ.μ. ο Μαρίνος Φυλαχτός αγωνίζεται τον τελικό της δισκοβολίας ανδρών F42, ο οποίος έχει την 4η καλύτερη εφετινή επίδοση (41.00). Ενώ η Παρασκευή Καντζά με οδηγό τον Θεόδωρο Κατσονόπουλο, μετέχει στον ημιτελικό των 200μ. γυναικών κατηγορίας T11 στις 1:55μ.μ.στον οποίο προκρίθηκε χθες με την όγδοη καλύτερη επίδοση. Η Στέλλα Σμαραγδή, στην παρθενική της εμφάνιση σε Παραολυμπιακούς Αγώνες αγωνίζεται στον τελικό του μήκους γυναικών κατηγορίας F46 στις 9:45μ.μ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου