Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τελικός το ματς με τον Πανιώνιο!



Το παιχνίδι της χρονιάς παίζουν σήμερα στις 8:30μ.μ.( Novasports 4) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανιώνιο οι μάγκες του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών (Βασιλείου, Αχλαδιώτης).


Το «τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες για να μειώσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών και να συνεχίσει να ελπίζει στην είσοδό του στην 4άδα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα των δύο ομάδων, με τους «πράσινους» να έχουν ένα ντέρμπι ακόμη –με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική- σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που έχει να αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιον τραυματισμό και θέλει από τους παίκτες του να παίξουν όπως μπορούν για να πάρουν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ.
«Το αυριανό παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός», ανέφερε αρχικά στην «Πράσινη» ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία όλο αυτόν τον καιρό και θέλουμε αυτό να μας βγει στην πισίνα».
Κάνοντας μια πρόβλεψη για το σημερινό ντέρμπι, ο Φάνης Κουντουδιός τόνισε με νόημα: «Εφόσον δεν… θυμηθούμε μία από τις παλιές κακές μας εμφανίσεις, και μας το επιτρέψει φυσικά και η διαιτησία θα κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο»!
Ενώ κατέληξε: «Είναι ύψιστης σημασίας για εμάς αυτό το παιχνίδι, καθώς αν δεν κερδίσουμε ουσιαστικά τελείωσε η χρονιά, από τη στιγμή που δεν θα είναι στο χέρι μας πλέον η είσοδός μας στην τετράδα των πλέι οφ. Παρόλα αυτά σύμφωνα πάντα με την… λογική αν κερδίσουμε θα είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να μπούμε στην 4άδα»!

Σάββατο το… κυρίως πιάτο της 19ης αγωνιστικής

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο «ανοίγει» την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον, που συνοδεύτηκε από πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Από εκεί και πέρα αύριο, Σάββατο είναι το… κυρίως πιάτο της αγωνιστικής με την διεξαγωγή των υπολοίπων πέντε αγώνων. Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Κολ. Χανίων στις 3:15μ.μ.: ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Σκαλοχωρίτης, Κατσαρός)
Κολ. Ιωνικό στις 6μ.μ.: ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  (Μονιούδης, Καρούλης)
Κολ. ΝΟΒ   στις 6μ.μ.: ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΟΚ  (Χατζηαναστασίου, Αδαμάσογλου)
Κολ. Εθν. Πειραιά στις 6μ.μ.: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κουρέτας, Δαμιανάκης)
Κολ. Αλίμου στις 7μ.μ.: ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπουδραμής, Κυράνης)

Επόμενη αγωνιστική (25/4): ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΙΟΥ, ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πηγή: Η "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου