Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Είμαστε φαβορί για την 4άδα»!



Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πλασαριστεί στην 4άδα των πλέι οφ του Πρωταθλήματος, ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης.
Ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην «Πράσινη» σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για τη διεκδίκηση της 4ης θέσης. Κρατάμε το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι το καταφέραμε. Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αλλά σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και το νερό στην πισίνα που ήταν πολύ ζεστό και χάσαμε το ρυθμό μας. Κερδίσαμε μία καλή ομάδα, που είχε καλή παρουσία στην Ευρώπη ωστόσο πιστεύω πως στη συνέχεια έχουμε πιο καλό πρόγραμμα και αν τα αποτελέσματα έρθουν φυσιολογικά, με τον Πανιώνιο να μην κάνει καμία «έκπληξη», τότε είμαστε φαβορί για την τετράδα».

 ΚΟΥΝΤΟΥΔΙΟΣ
«Δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε με νόημα: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και για την ψυχολογία. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι έγινε ένα κακό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο παιδιά γιατί απέδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και ποιότητα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν και πήραν τη νίκη. Στόχος για εμάς παραμένει η είσοδος στα πλέι οφ και αυτό θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος».
*Ο αρχηγός των «πρασίνων», Γιώργος Τσόκας μετά τη λήξη του αγώνα πέταξε την μπάλα στην κερκίδα του ΟΑΚΑ, με... αποδέκτη έναν τυχερό οπαδό του "τριφυλλιού".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου