Κυριακή 27 Μαΐου 2012

4η θέση και Europe Cup οι "πράσινοι"



Στο Europe Cup θα συμμετάσχει- αν τελικά δηλώσει συμμετοχή- ο Παναθηναϊκός που τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, μετά τη νέα ήττα από την Χίο με 10-6


 Ένα… νεκρό διάστημα του Παναθηναϊκού στο τρίτο οκτάλεπτο -όπως συμβαίνει όλη την χρονιά- «χάρισε» στην Χίο τη νίκη με 10-6, κάνοντας το 2-0 στην σειρά των μικρών τελικών ων πλέι οφ του και κατακτώντας την 3η προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών, αφήνοντας τους «πράσινους» στην 4η.

Η ομάδα της «μαστίχας» κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα περιόδου, ενώ το «τριφύλλι» με την 4η θέση θα συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στο Europe Cup μαζί με τον Πανιώνιο, αν τελικά δηλώσει συμμετοχή στην Ευρώπη. Οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού, με εξαίρεση τον Γιάννη Κόχειλα, που είναι άρρωστος με αμυγδαλίτιδα και δεν αγωνίστηκε, κόντραραν στα ίσα τους Χιώτες, όμως -όπως στα περισσότερα σημαντικά ματς όλη την χρονιά, έτσι και χθες- έπαθαν ένα μπλακ άουτ και μετά από ένα άσχημο οκτάλεπτο, 3ο, με επιμέρους σκορ 0-3, βρέθηκαν να κυνηγούν τον αντίπαλό τους και τελικά να χάνουν το ματς με 10-6.

Ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Νομίζω ότι έλειπε το κίνητρο από την ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά επηρεάστηκε η ομάδα από το αν θα κατέβει τελικά στην σειρά ή όχι. Δεν οριοθετήθηκαν οι στόχοι για το αν θα πάει η ομάδα Ευρώπη ή όχι. και όταν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος δεν μπορείς να μπεις μέσα στην πισίνα, να γυρίσεις έναν διακόπτη και να παίξεις καλά, όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι παίκτες μεγάλης αξίας, που έχουμε στην ομάδα».
Εν συνεχεία ο έμπειρος αμυντικός του «τριφυλλιού» σημείωσε: «Θεωρώ ότι η ομάδα είχε μεγάλες δυνατότητες, με το ρόστερ που είχε θα μπορούσε να κοντράρει τους μεγάλους, και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία φέτος για το σύλλογο ακόμη και για να πάρει έναν τίτλο. Ωστόσο πιστεύω ότι ακόμη και του χρόνου αν η ομάδα κάνει κάποιες κινήσεις θα έχει μια πολύ καλή πορεία. Καλή ξεκούραση για όλους, ψυχική και σωματική».
Καταλήγοντας ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης τόνισε με νόημα: «Εύχομαι όλος ο σύλλογος να μπορέσει να ενωθεί, να εξυγιανθεί και να ξαναγίνει πρωταθλητής σε όλα τα σπορ»!

Τα 8λεπτα: 1-3, 3-2, 0-3, 2-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κουντουδιός): Κόχειλας Ν. 1, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 3, Δερμιτζάκης Χρ. 1.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Βολτυράκης): Μιράλης 3, Ράντζεν 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου 1, Ντόσκας 3, Βλοντάκης 1.

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου