Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σε… αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟ!



Σε διαδικασία εύρεσης χορηγών βρίσκονται οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου να μην υλοποιηθεί το χειρότερο σενάριο που είναι να κατέβουν οι ομάδες με νεανίδες και εφήβους σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο τη νέα χρονιά


 Η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, έμπρακτα σημαίνει να κατέβουν όλες οι ομάδες με εφήβους και νεανίδες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα της «Μάνας του Λόχου» του Παναθηναϊκού, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους αθλητές και στους προπονητές όλου του Ερασιτέχνη!

Το σενάριο αυτό μπορεί να είναι η μοναδική λύση δεδομένων των οικονομικών συνθηκών στον Ερασιτέχνη, ωστόσο αντικειμενικά είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, αφού μπορεί να σημάνει και υποβιβασμό σε κάποια ή ακόμη και σε όλα τα ομαδικά τμήματα του συλλόγου στο τέλος της χρονιάς. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο, το γυναικείο μπάσκετ και το πόλο, σε συνεργασία φυσικά με τον νέο γενικό αρχηγό, Δημήτρη Μούρτο, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με πιθανούς χορηγούς, αν και τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαιτέρως θετικά, μιας και οι οικονομικές συγκυρίες της χώρας δεν ευνοούν επενδύσεις.
Παρόλα αυτά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που ξεκινάει από αύριο, δεν θα τους βρει σε… παραλίες. Αντίθετα θα κάνουν διάφορα ραντεβού προκειμένου να πείσουν κάποιους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την «Μάνα του Λόχου» να το κάνουν, για να μην υπάρξει και φέτος κίνδυνος υποβιβασμού τόσο για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, όσο και για τα υπόλοιπα.
Από εκεί και πέρα την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθεί ο Γενικός αρχηγός του συλλόγου, με τον πρόεδρο προκειμένου να οριστούν και οι έφοροι των ομάδων. Ενώ από εκεί και πέρα ακόμη και μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι πρώτες επαφές με τους προπονητές των τμημάτων, με σκοπό να τους ενημερώσουν για τα οικονομικά δεδομένα και τις κινήσεις που μπορούν να κάνουν βάσει αυτών, καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει, για τα περισσότερα τμήματα.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου