Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Να στεφθώ Πρωταθλητής με τον ΠΑΟ»!



Στο… χέρι της διοίκησης του Ερασιτέχνη είναι το αν θα διατηρήσει το τμήμα πόλο σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τον Φάνη Κουντουδιό, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς στην εφημερίδα η «Πράσινη», ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας για να στεφθεί Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό!


Ο 35χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέλαβε πέρσι τα ηνία της ομάδας, και για πρώτη φορά μάλιστα την οδήγησε στο Champions League, με κορυφαία στιγμή τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του τμήματος επί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2009, Πρίμορατς Κότορ, με 11-8 μέσα στην έδρα της. Την φετινή σεζόν η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europe Cup, ενώ για τέταρτη συνεχόμενη φορά συμμετείχε στο Final  4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Φάνης Κουντουδιός κάνει τον απολογισμό της χρονιάς στην «Πράσινη»: «Είμαστε ικανοποιημένοι καθότι θεωρητικά ήμασταν το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, μιας και είχαμε το 4ο μπάτζετ του πρωταθλήματος. Οπότε είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, που ήταν η είσοδός μας στην 4άδα των πλέι οφ. Παρόλα αυτά μας μένει μια πικρία γιατί δεν κάναμε κάποιες υπερβάσεις σε κάποια παιχνίδια, όπως κάναμε πέρσι. Στον αθλητισμό όμως, δυστυχώς δεν γίνεται κάθε φορά να κάνεις την υπέρβαση».
Σχετικά με το αν βάσει της εξέλιξης του πρωταθλήματος, φοβήθηκε ότι ο ΠΑΟ δεν θα κατάφερνε να μπει στα πλέι οφ, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Δεν φοβήθηκα ότι η ομάδα δεν θα μπει στα πλέι οφ. Αφού καθ’ όλη την χρονιά η απόδοσή της και οι αριθμοί της έδειχναν ότι η ομάδα αυτή άξιζε να ήταν στην 4άδα».
Ενώ για το αν θα άλλαζε κάτι, υπογράμμισε: «Μετά το τέλος της χρονιάς ο κάθε προπονητής θα ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχει νόημα τώρα να λέμε τι θα αλλάζαμε. Ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος έπρεπε να λύσει τα δικά του προβλήματα, σε διοικητικό επίπεδο. Ευτυχώς όμως το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό από όλα τα παιδιά».

«Το μέλλον της ομάδας στα χέρια της διοίκησης»!

Καταλήγοντας ο Φάνης Κουντουδιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στην δουλειά που γίνεται στο τμήμα τα τελευταία χρόνια, όσο και στο ότι εξαρτάται από την διοίκηση του Ερασιτέχνη το αν θα συνεχιστεί το έργο που έχει ξεκινήσει στην ομάδα. «Ο Παναθηναϊκός την διετία που είμαι εγώ προπονητής απέδειξε ότι ανήκει στην ελίτ των ελληνικών ομάδων, συνεχίζοντας την καλή δουλειά που ξεκίνησε τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Ντράγκαν Άντριτς. Εγώ είμαι ελεύθερος, όπως νομίζω και οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟ, και είναι καθαρά θέμα διοίκησης να αποφασίσει το μέλλον της ομάδας», τόνισε με νόημα ο προπονητής του «τριφυλλιού» και κατέληξε: «Δική μου πρόθεση είναι να στεφθώ πρωταθλητής με την ομάδα του Παναθηναϊκού!
Θα ήθελα η διοίκηση να στηρίξει την ομάδα, ούτως ώστε αυτή η ομάδα να κάνει πάλι πρωταθλητισμό»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου