Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Με 350 παιδικά χαμόγελα η γιορτή του ΠΑΟ!



 Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ  η ετήσια γιορτή των ακαδημιών της κολύμβησης.
Πάνω από 350 παιδάκια των ακαδημιών υγρού στίβου του Παναθηναϊκού ηλικίας από 3 έως 10 ετών, το αυριανό μέλλον του Συλλόγου και πάνω από 1.000 γονείς και συγγενείς «πλημμύρισαν» τον χώρο της πισίνας για την γιορτή του «τριφυλλιού».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, που προέτρεψε τους γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια αυτή ενώ επανέλαβε την υπόσχεσή του για την αμέριστη συμπαράσταση στα τμήματα υποδομών του Υγρού Στίβου, όπως και ο έφορος Νίκος Πλυτάς, ο οποίος το 2008 ξεκίνησε μαζί με τους συνεργάτες του και τους τότε δυο προπονητές και 40 παιδιά το έργο των ακαδημιών, και πλέον οι ακαδημίες απαρτίζονται από 20 προπονητές, 650 παιδιά, και 9 αγωνιστικά τμήματα που πρωταγωνιστούν σε Πανελλήνιο επίπεδο και δουλεύουν καθημερινά για να φέρουν επιτυχίες στον Παναθηναϊκό. Στο τέλος της εκδήλωσης, σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο με το τριφύλλι και βγήκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες από την βράβευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου