Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έτοιμος ο φάκελος του ΤΑΑ για την ΕΕΑ!



Να μην κατέβει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Volleyleague, πρότεινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Δημήτρης Μούρτος, αν δεν βρεθούν οι πόροι ούτως ώστε να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, και να αγωνιστεί στην  Α2, ως μία πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση.
Κάτι που ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, δεν δέχτηκε, καθώς θέλει την ομάδα να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα ήδη ο ισχυρός άνδρας του ΤΑΑ, κάνει προσπάθειες και επαφές για εύρεση χορηγών, προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα που να μην κινδυνεύσει, χωρίς παράλληλα να επιβαρύνει οικονομικά τα ταμεία της «Μάνας του Λόχου».
Στο μεταξύ σήμερα το ΤΑΑ πρέπει να καταθέσει τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ, προκειμένου να εγκριθεί η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα. Ο φάκελος αυτός είναι έτοιμος, με μια εκκρεμότητα με το ΙΚΑ, που αναμένεται να επιλυθεί σήμερα το πρωί, και έτσι θα παραδοθεί ολοκληρωμένος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την αδειοδότηση για την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague τη νέα σεζόν, αν τελικά αποφασίσει να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.
Τέλος κατά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, αποφασίστηκε η μετακίνηση των γραφείων του Παναθηναϊκού ΑΟ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου