Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υπέρ των δύο ξένων ο ΠΑΟ



Δύο ξένες αθλήτριες πρότεινε ο Παναθηναϊκός μαζί με άλλες δύο ομάδες της Α1 μπάσκετ γυναικών, κατά την χθεσινή συνεδρίαση των σωματείων στην ΕΟΚ.
Συγκεκριμένα Κρόνος, Ελληνικό, Τερψιθέα, Πανιώνιος, ΔΑΣΑΛ, Άρης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου εισηγήθηκαν να μην έχουν ξένες στα ρόστερ τους οι ομάδες, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, τα Εξάρχεια και τις Εσπερίδες, που πρότειναν δύο ξένες, ενώ ο Αθηναϊκός, που έχει ήδη διετές με την Χάιντι πρότεινε μία ξένη.
Παράλληλα αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βγει η προκήρυξη του Πρωταθλήματος καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής του, ενώ γίνονται προσπάθειες να υπάρχει διαδικτυακή κάλυψη του πρωταθλήματος. Από εκεί και έπειτα σύμφωνα με την ΕΟΚ, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή 4 αθλητριών κάτω των 22 ετών στην 12άδα, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στο άρθρο μετεγγραφής 48 ώρες πριν την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος από μία σε τέσσερις αθλήτριες. Τέλος ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ μίλησε για κάποιο ραντεβού με τον ΟΠΑΠ, ενώ εξήγησε ότι οι κοινές προτάσεις των έξι σωματείων θα εξεταστούν (προτεραιότητα στις μετακινήσεις των ομάδων εκτός Αθηνών, δημιουργία ευέλικτης επιτροπής για το γυναικείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου