Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Κωνσταντίνου: "Ανταγωνιστικός ΠΑΟ, και μένω"!



Να πάει κόντρα στην κρίση και να φτιάξει ένα σύνολο αντάξιο της παράδοσής του ευχήθηκε μέσω της «Πράσινης» για τον Παναθηναϊκό, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, που υπό αυτές τις προϋποθέσεις θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με το τριφύλλι στην καρδιά 

Ο Παναθηναϊκός ειδικά στο γυναικείο βόλεϊ είναι συνυφασμένος με τους τίτλους. Γι’ αυτό το λόγο οι αθλήτριες που έρχονται δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο, και όσες έχουν φορέσει αυτήν την φανέλα θέλουν μόνο να σηκώνουν Κούπες!

Αυτό λοιπόν που δε συνέβη την φετινή σεζόν, απεύχονται όλες οι «πράσινες» να συμβεί και την ερχόμενη. Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, τα κορίτσια του «τριφυλλιού» θέλουν να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να είναι μία από αυτές!
Η ακραία του Παναθηναϊκού, που φέτος ήρθε στην ομάδα από την Κύπρο και έχει 1 συν 1 συμβόλαιο, μίλησε στην «Πράσινη» για τους στόχους της, τόσο στο μπιτς βόλεϊ όσο και στην σάλα. Η νεαρή άσος του ΠΑΟ, που αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον αυτής της ομάδας, αυτήν την περίοδο δίνει εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα έχει ξεκινήσει προπονήσεις με το δίδυμό της στην άμμο, Μαριώτα Αγγελοπούλου.
Αναφορικά με το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου τόνισε: «Την Τετάρτη αφού δώσω ένα μάθημα που έχω στο Πανεπιστήμιο, θα πάω και εγώ στην Κύπρο για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας με την Μαριώτα και τον προπονητή μας, Κώστα Καμπουρατζής. Στόχος μας είναι το Κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Ενώ πιο πριν θα συμμετάσχουμε και σε κάποια άλλα τουρνουά για να αποκτήσουμε ρυθμό».

«Σε αυτήν ομάδα αξίζουν μόνο τα καλύτερα»!

Παράλληλα η νεαρή «πράσινη» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος που φέτος τον τίμησε και με το παραπάνω, με την προσπάθεια που κατέβαλλε: «Ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό. Τα πράγματα είναι δύσκολα από οικονομικής άποψης, το γνωρίζουμε αυτό. Αν και ακόμη δεν μας έχουν ανακοινώσει κάτι. Ωστόσο ελπίζουμε ότι τα προβλήματα θα λυθούν για να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο για τη νέα σεζόν».
Τέλος για το αν η ίδια επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα που διακρίθηκε η μητέρα της, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου τόνισε με νόημα: «Έχω 1 συν 1 συμβόλαιο. Επιθυμία μου είναι να φτιάξει ο Παναθηναϊκός ομάδα προκειμένου να παραμείνω. Σε αυτή την ομάδα αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Είναι κρίμα να χαραμιστεί οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου