Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τα… κεφάλια μέσα




Σε αναζήτηση χορηγών βρίσκονται οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, προκειμένου να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο, που είναι να κατέβουν τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα με νεανικές ομάδες την ερχόμενη σεζόν, ενώ την Τετάρτη το μεσημέρι ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Αχιλλέας Μακρόπουλος, συναντήθηκε με τον Σπύρο Χουντουμάδη και τον Βασίλη Βλαχονικολό!


 Την ίδια ώρα που η Επιτροπή Χορηγιών, με πρόεδρο τον Νίκο Μακρόπουλο, παρά τη δύσκολη κοινωνικοοικονομική εποχή συνεχίζει να ψάχνει για χορηγίες για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» συναντήθηκε με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Σπύρο Χουντουμάδη και λίγο νωρίτερα με τον προπονητή των ακαδημιών, Βασίλη Βλαχονικολό για να συζητήσουν θέματα που άπτονται των τμημάτων τους.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη, συνεχάρη τον προπονητή των Κορασίδων του Παναθηναϊκού για την επιτυχία του τμήματος που προκρίθηκε στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς. Ενώ στη συνέχεια του ζήτησε να αναπτυχθούν οι ακαδημίες ακόμη περισσότερο, καθώς αναμένεται να είναι ο βασικός τροφοδότης και της πρώτης ομάδας, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύει ο σύλλογος. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του, για ότι θα χρειαστούν τα τμήματα των ακαδημιών τη νέα σεζόν. Τέλος ζήτησε από τον Βασίλη Βλαχονικολό μία έκθεση προτάσεων, ενώ σε συνεννόηση με τον Χουντουμάδη να του προτείνει ποιες παίκτριες μπορούν να ανέβουν στην πρώτη ομάδα.
Με σκοπό λοιπόν ο Σπύρος Χουντουμάδης να αποκτήσει και δική του γνώμη για το υλικό των ακαδημιών του Παναθηναϊκού σήμερα στις 2:30μ.μ. οι Κορασίδες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Λεωφόρου, με τα κορίτσια που συνεχίζουν να προπονούνται στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού» (Χριστοδούλου, Καρπουζά, Μαλουσάρη, Χριστοδούλου, Κουτσιβίτη, Ιχτιάρη), αφού η Μαρία Χατζηνικολάου προπονείται με την Εθνική ομάδα, οι ξένες έχουν φύγει, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου δίνει μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και η Ξανθή Μυλωνά κάνει αποθεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Νέα συνάντηση μετά τις εκλογές!

Όπως και στη συνάντηση της Τρίτης με τις «πράσινες», έτσι και χθες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ενημέρωσε τον Σπύρο Χουντουμάδη για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και πως αν δεν βρεθούν χορηγίες το μπάτζετ θα είναι πολύ μικρό και το τμήμα θα αναγκαστεί να κατέβει με μικρές. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τις εκλογές στις 17 Ιουνίου, με την ευχή ότι τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει, την ίδια ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες συνεχίζουν την στελέχωσή τους.


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου