Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Παράταση μετά τις εκλογές



Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη ζήτησαν από τις βολεϊμπολίστρες του Παναθηναϊκού να περιμένουν μέχρι τις Εθνικές εκλογές στις 17 Ιουνίου, προκειμένου να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη ημέρα του τμήματος αλλά και το τι θα γίνει με τα οφειλόμενα που υπάρχουν από την περσινή σεζόν


 Κρίσιμη ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με αντιπροσωπεία των «πράσινων Αμαζόνων» και την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που ανανέωσε το ραντεβού των δύο πλευρών για μετά τις 17 Ιουνίου.
Ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Αχιλλέας Μακρόπουλος την Τρίτη νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του Γενικού Αρχηγού, Δημήτρη Μούρτο και του εφόρου του τμήματος Νίκο Λάζο, ενημέρωσε τις Ξανθή Μυλωνά, Όλγα Μαλουσάρη, Έλενα Χριστοδούλου, Άννα Καρπουζά και Ελένη Ιχτιάρη -η οποία παρόλο που δεν έχει οφειλόμενα από την περσινή σεζόν ζήτησε να βρίσκεται στην συνάντηση- για την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει ο σύλλογος.
Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη εξήγησε στα κορίτσια πως τα… ταμεία είναι άδεια, και πως θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές της 17η Ιουνίου, προκειμένου να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σε κοινωνικόπολιτικό επίπεδο για να μπορέσει να τις ενημερώσει το πότε υπολογίζει να εξοφλήσει τα οφειλόμενα που υπάρχουν από τα περσινά τους συμβόλαια, όταν ο ίδιος ήταν αντιπρόεδρος τους συλλόγου και όχι πρόεδρος. Από το ραντεβού έλειπε μόνο η Μαρία Χατζηνικολάου, που έχει χρωστούμενα από την περσινή χρονιά, ωστόσο ευτυχώς δεν υπάρχουν οφειλές για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από έναν μήνα.
Παράλληλα σχετικά με την επόμενη ημέρα του τμήματος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επανέλαβε στις «πράσινες» πως αν δεν βρεθεί κάποιος χορηγός να αναλάβει εξολοκλήρου το τμήμα για τη νέα σεζόν, θα ισχύσει ότι για τα υπόλοιπα ομαδικά (βόλεϊ ανδρών, μπάσκετ γυναικών και πόλο ανδρών) δηλαδή θα κατέβουν νεανικές ομάδες στα πρωταθλήματα. Ενώ υπάρχουν σκέψεις να μην κατέβουν κάποιες ομάδες να αγωνιστούν, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα του υποβιβασμού.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στις τάξεις του συλλόγου, και όλοι οι αθλητές και προπονητές του συλλόγου, είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες, με τις… ευχές του Παναθηναϊκού, που αδυνατεί να τους κρατήσει, μιας και στόχος των διοικούντων είναι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.
Οι τελικές ωστόσο αποφάσεις της διοίκησης για το τι μέλλει γενέσθαι με τα ομαδικά αθλήματα, αναμένεται να παρθούν μετά τις Εθνικές εκλογές, όποτε και θα έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με χορηγούς και επιφανείς Παναθηναϊκούς για το αν θα υπάρξουν διαφορετικά οικονομικά δεδομένα, και θα υπάρχει- καλώς εχόντων των πραγμάτων- και κυβέρνηση στην χώρα!


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου