Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κρίσιμο ραντεβού!



Μπορεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να μην βοήθησε στην επίτευξη κάποιου ραντεβού του γενικού Αρχηγού του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μούρτο με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σπύρο Χουντουμάδη, ωστόσο σήμερα είναι μια κρίσιμη μέρα για το τμήμα.
Αντιπροσωπεία των αθλητριών του πιο ένδοξου τμήματος της «Μάνας του Λόχου», το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να γίνει η πρώτη επαφή με τους διοικούντες το τμήμα και εν γένει τον σύλλογο. Στο ραντεβού θα είναι ο πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Μούρτος και ο έφορος Νίκος Λάζος.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό αφενός οι «πράσινες» θα πρέπει να ενημερωθούν για τα πλάνα της διοίκησης για την επόμενη ημέρα του τμήματος, προκειμένου να ξέρουν πως θα κινηθούν το καλοκαίρι, και να αποφευχθούν τα περσινά… ευτράπελα, που φτιάχτηκε ομάδα τον… 15Αύγουστο, αφετέρου να μάθουν τι θα γίνει με τα περσινά οφειλόμενα, καθώς οι Ξανθή Μυλωνά, Μαρία Χατζηνικολάου, Άννα Καρπουζά, Έλενα Χριστοδούλου και Όλγα Μαλουσάρη  είναι αθλήτριες που έχουν λαμβάνει ένα υπόλοιπο από την περσινή σεζόν το οποίο και πρέπει να εξοφληθεί.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου