Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Κατέθεσαν τα συμβόλαια στην ΕΣΑΠ

Να εντείνουν τις επαφές με τον εκπρόσωπο των Σαμικά, Ερπ και Αντράε, αποφάσισαν χθες κατά το έκτακτο Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, με θεματολογία κυρίως για το «πράσινο» ΤΑΑ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ερασιτέχνη, χωρίς ωστόσο τον Χρόνη Ακριτίδη να δίνει το «παρών» καθώς έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. 

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες την «Μάνα του Λόχου» γνωρίζουν ότι στις 4 Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να εκδικαστεί από την ΕΕΑ ο φάκελος του ΤΑΑ, θα πρέπει να έχουν βρει μια κοινή συνισταμένη με τον Νίκο Πετράτο αναφορικά με τους διακανονισμούς των πρώην παικτών του «τριφυλλιού», για να μην κινδυνεύσει το τμήμα να μην πάρει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Φυσικά από την Τετάρτη και μετά θα υπάρχουν ακόμη 40-45 μέρες για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και σύμφωνα με τις τροπολογίες που εφάρμοσαν στις ΠΑΕ και ΚΑΕ, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ηρακλής, που επίσης εκκρεμεί η αδειοδότησή του, θα έχουν το περιθώριο να έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους, για να πάρουν τελικά την έκγριση.
Στο μεταξύ οι ιθύνοντες του ΤΑΑ, κατέθεσαν στην ΕΣΑΠ τα απαιτούμενα τρία συμβόλαια αθλητών (Πρωτοψάλτης, Μαδούρας και Λιόντας), που όπως προέβλεπε ο κανονισμός έπρεπε να γίνει μέχρι χθες, για την συμμετοχή μιας ομάδας στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
Τέλος ο Στέλιος Καζάζης ο οποίος επέστρεψε χθες από την Δανία, όπου βρισκόταν με την εθνική Εφήβων, θα πρέπει να… σηκώσει μανίκια προκειμένου να στελεχωθεί το τμήμα το συντομότερο δυνατόν, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου