Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Ελπίδες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»



 Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, την Τετάρτη το βράδυ στο Παπαστράτειο, εμφανίστηκε ο περιφερειακός του «τριφυλλιού», Γιάννης Κόχειλας μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου.
Ο «πράσινος» άσος αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες και σχολίασε: «Ήταν ένα ματς τελικός για εμάς. Δεν είχαμε τα περιθώρια να χάσουμε βαθμό και το ξέραμε από την αρχή. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο νερό. Κάναμε μεν πολλά λάθη αλλά το θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Δεν θέλαμε να το χάσουμε με τίποτα. Βρήκαμε τις λύσεις σε κρίσιμα σημεία, αν και κάποια στιγμή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».
Ο Γιάννης Κόχειλας εν συνεχεία πρόσθεσε: «Μετά τη νίκη αυτή η αλήθεια είναι πως μας έφυγε το άγχος, αφού πλέον έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα σε σχέση με τον Πανιώνιο και είμαστε φαβορί για την τετράδα».
Τέλος αναφορικά με το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό, ο περιφερειακός πολίστας του «τριφυλλιού» σημείωσε «Πάμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και έχουμε ελπίδες να πάρουμε το παιχνίδι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου