Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πικρό το αντίο για 5 «πράσινους»!




 Η πόρτα της εξόδου από την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που άνοιξε πριν από μερικές ημέρες δεν λέει να… κλείσει, με τον αριθμό των πολιστών που δεν θα αγωνίζονται φέτος στο «τριφύλλι» να φτάνει τους 5!

Συγκεκριμένα οι Γιάννης Κόχειλας (Χίο), Νίκος Στελλάτος (Αργοστόλι), Κομάντινα  (Βουλιαγμένη), Μίμης Αληχανίδης (ΠΑΟΚ) και ο αρχηγός, Γιώργος Τσόκας (Εθνικός), αφού δεν «άκουσαν» καμία σοβαρή πρόταση από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό για σύσταση –έστω- ομάδας αποφάσισαν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους. Αύριο εξάλλου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για την Α1 πόλο, και η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν έχει καν αποφασίσει το αν θα κατέβει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία ή θα «πέσει» στην Α2!
Ο Νίκος Στελλάτος μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Μια πικρία μένει σε όλους μας. Φεύγουμε όλοι με βαριά καρδιά καθώς θα μπορούσε ο ΠΑΟ με πολύ λίγα χρήματα να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, ικανό να κρατηθεί σε υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι εμείς περιμέναμε μέχρι την προ τελευταία ημέρα των μεταγραφών μήπως κάτι γίνει στον Παναθηναϊκό, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια πάνε… στράφι».
Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Ειλικρινά εύχομαι στον σύλλογο να τα πάει όσο καλά πήγαινε τα τελευταία χρόνια και ίσως του χρόνου να ξαναγυρίσουμε όσοι έχουμε πονέσει την ομάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου