Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κραυγές απόγνωσης από τους πολίστες!



Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει εδώ και καιρό να μετράει για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, που βαδίζει προς ολοταχώς για την Α2!
Ακόμη και τώρα μόλις πέντε ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου –αν δεν δοθεί τελικά παράταση, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, που αγωνίζεται η Εθνική ομάδα- και οι διοικούντες του Ερασιτέχνη δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για την σωτηρία του τμήματος.
Δεν υπάρχει κανένα ενεργό συμβόλαιο ούτε παίκτη ούτε του προπονητή, ενώ ήδη ο Τσόκας, Γιάννης Κοχειλας και ο Κομάντινα έχουν ανακοινωθεί από άλλα σωματεία, όπως θα γίνει και με άλλους αθλητές που έχουν συμφωνήσει προφορικά με άλλες ομάδες, αφού δεν υπάρχει κανένας να ενδιαφερθεί για το τμήμα!
Είναι κρίμα η προσπάθεια που έχει γίνει από τους παίκτες που τόσα χρόνια σηκώνουν στους ώμους τους τον ΠΑΟ, να πηγαίνει… στράφι. Είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό να μην υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται σοβαρά για το τμήμα και να κάνει σωστές κινήσεις και προγραμματισμό, ούτως ώστε να μην φτάσουμε 5 Αυγούστου, χωρίς καν να έχει δηλωθεί η ομάδα σε Α1 ή Α2!
Η αλήθεια είναι πως φέτος βοηθάνε και οι συγκυρίες να φτιαχτεί μια καλή ομάδα με προϋποθέσεις μακροπρόθεσμα να πρωταγωνιστήσει στις ελληνικές πισίνες και να μην υπάρχει κάποιος να θέλει να επενδύσει στο σύνολο του Φάνη Κουντουδιού, την ώρα μάλιστα που οι ίδιοι οι παίκτες κάνουν κινήσεις προκειμένου να σωθεί το τμήμα, θυσιάζοντας μάλιστα ακόμη και την καριέρα τους. Καθώς αν οι αθλητές περιμένουν μέχρι τέλους τον Παναθηναϊκό, βασιζόμενοι στην αγάπη τους για τον σύλλογο και όχι στη λογική, ενδέχεται να βρεθούν χωρίς ομάδα!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου