Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ομάδα υψηλών προδιαγραφών!



Με εγγυήσεις και προσωπικές ενέργειες του Νίκου Πλυτά «χτίζεται» το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Έμειναν Κουντουδιός, Γιώργος και Ζάχος Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης και Νικήτας Κόχειλας


Αγώνα δρόμου κάνει ο έφορος του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, Νίκος Πλυτάς που μέσα σε λίγα 24ωρα, κατάφερε να βρει χορηγούς για να εξασφαλίσει την σωτηρία του τμήματος, και να μην πάει… χαμένη η προσπάθεια των «πρασίνων» τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο έφορος της ομάδας πόλο του συλλόγου, το οποίο στηρίζουν με την παρουσία τους στους αγώνες οι οπαδοί του «τριφυλλιού», βρήκε χορηγίες προσωπικές για παίκτες, και εν γένει για την στελέχωση του τμήματος και σε συνδυασμό με την βοήθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη, που προσφέρει ένα συγκεκριμένο ποσό –όπως και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα του συλλόγου- αναμένεται να σωθεί η… παρτίδα έστω στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης των μεταγραφών.
Η προσπάθεια άλλωστε που έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια από τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού στο πόλο ήταν κρίμα να πάει… στράφι. Έτσι ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός όπως και άλλοι πέντε παίκτες, οι Γιώργος και Ζάχος Αφρουδάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Νικήτας Κόχειλας και Χριστόφορος Δερμιτζάκης-που ήταν ένα βήμα από το να υπογράψει στην Ηλιούπολη- παρέμειναν στο «τριφύλλι», απαρτίζοντας τον βασικό κορμό της ομάδας. Ενώ ο Νίκος Πλυτάς συμφώνησε και με τους Γιώργο Κατσαούνη, Δημήτρη Λέντζο και Δήμο Δερμιτζάκη, και έχει στα… σκαριά και άλλες τρεις μεταγραφές, στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου!

Ανταγωνιστική ομάδα, ικανή για 4άδα

Μολονότι μέχρι προχθές η ομάδα δεν ήταν καν να δηλωθεί στην Α1, και ίσως ούτε στην Α2, τελικά τα πάντα πήγαν κατ’ευχήν, αφού οι ιθύνοντες του τμήματος πόλο έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνει στην μεγάλη κατηγορία, «χτίζοντας» παράλληλα μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει, όπως συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια. Αν και ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί το τι θα γίνει με τα χρωστούμενα που υπάρχουν στους πολίστες που θα παραμείνουν, ο Νίκος Πλυτάς ακολουθώντας το πλάνο που έχει δώσει ο Φάνης Κουντουδιός έχει έρθει σε συμφωνία με τους πολίστες που θα παραμείνουν στην ομάδα, και με αυτούς που θα έρθουν, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα «παλέψει» για 4άδα.
Εκτός από τις υπόλοιπες μεταγραφές που αναμένονται, στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν από τους Εφήβους οι Παρασκευόπουλος, Γιαννακούδης και Φώσκολος. Το μόνο ίσως μελανό σημείο είναι ότι εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπήρχε χάθηκαν οι Κομάντινα, Στελλάτος, Γιάννης Κόχειλας, Αληχανίδης και Τσόκας, που έχουν αποδείξει ότι ήθελαν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

 Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου