Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Υπογράφει και η Βασιλαντωνάκη



 Σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι αναμένεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη, η νεαρή διαγώνια, Ανθή Βασιλαντωνάκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Η 16χρονη διεθνής -αφού από αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών- είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο του βόλεϊ, και η μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό είναι επένδυση τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την αθλήτρια που από τόσο νεαρή ηλικία θα κληθεί να σηκώσει στους ώμους της ως βασική διαγώνια την κορυφαία ελληνική ομάδα στο γυναικείο βόλεϊ!
Από εκεί και πέρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι ανανεώσεις των Έλενα Χριστοδούλου, Ελένη Ιχτιάρη, Όλγα Μαλουσάρη και του Σπύρου Χουντουμάδη, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στο «τριφύλλι» χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν πέσει οι… υπογραφές!
ΟΠΕΡ: Τρεις ακόμη μεταγραφές έκανε η νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία ομάδα του Ρεθύμνου που ενισχύεται με την Νίνα Κατερίνη που αγωνίζονταν στον ΖΑΟΝ, την ακραία Στέλλα Λαγουδάκη που ήταν στον Πανναξιακό και την Αθηνά Δηλαβέρη για λίμπερο. 

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου