Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Έτοιμα τα… φίνα κορίτσια!



 Έτοιμη να δικαιώσει όσους την πιστεύουν και την έφεραν στην ομάδα, είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη, που υπέγραψε χθες το νέο της συμβόλαιο στο «τριφύλλι»

  
«Έκλεισε» χθες το ρόστερ των φίνων κοριτσιών του Παναθηναϊκού, με τις Ανθή Βασιλαντωνάκη και Μαρία Σωτηρίου να υπογράφουν τα νέα τους συμβόλαια, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τις μεταγραφές στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.
Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη εισάκουσαν όλες τις επιθυμίες του Σπύρου Χουντουμάδη, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας και ήταν αυτός που διαμόρφωσε το σύνολο που θα αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα τη νέα αγωνιστική σεζόν (Νούσια, Χριστοδούλου ή Μαλουσάρη, Βασιλαντωνάκη, Κουντουρά, Μάρκου, Ιχτιάρη και Καββαδία). Χθες από τα γραφεία του συλλόγου πέρασαν το μεσημέρι οι δύο τελευταίες μεταγραφές του «τριφυλλιού», Βασιλαντωνάκη και Σωτηρίου, που αποκτήθηκαν για ένα χρόνο, και οι οποίες ουσιαστικά σηματοδότησαν την ολοκλήρωση των μεταγραφών για την κορυφαία ομάδα βόλεϊ της Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Ανθής Βασιλαντωνάκη. Η ύψους 1.94 πρώην αθλήτρια της Ένωσης Βύρωνα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης με το Τριφύλλι. Η Ελληνίδα διεθνής έχει γεννηθεί στις 9/4/1996 και αγωνίζεται ως διαγώνια. Η εντυπωσιακή αθλήτρια βρέθηκε την Πέμπτη (9/8) στα γραφεία του Ερασιτέχνη και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, έχοντας συνομιλία τόσο με τον Σπύρο Χουντουμάδη, όσο και με τους υπεύθυνους του τμήματος.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού, η Ανθή Βασιλαντωνάκη σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη και όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν για να έρθω στο Σύλλογο. Το κίνητρο είναι μεγάλο, έρχομαι για να πάρω εμπειρίες και να δουλέψω σκληρά, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας»».

Συμπληρώθηκε η 12άδα

Παράλληλα ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του ανακοίνωσε πως στην ομάδα παραμένουν επίσης οι Χριστοδούλου, Μαλουσάρη, Ιχτιάρη και Χουντουμάδης (με βοηθό τον Φιλιππάτο, όχι την Μπάμπουλη και φυσικοθεραπευτή τον Αγγέλου). Στην πρώτη ομάδα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται η Αναστασία Μικρουδάκη και Μαρίνα Γεωργίου, ενώ ενδέχεται να ανέβουν και άλλες δύο αθλήτριες από τις Νεανίδες του Βασίλη Βλαχονικολού. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη είναι η ακόλουθη: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Έλενα Χριστοδούλου (ακραία), την Όλγα Μαλουσάρη (ακραία), και την Ελένη Ιχτιάρη (κεντρικό). Παράλληλα, ανακοινώνεται η απόκτηση της 18χρονης πασαδόρου, Έλενας Γλύκας, πρώην αθλήτριας του Ηρακλή Κηφισιάς αλλά και η απόκτηση της Μαρίας Σωτηρίου από τον Ηλυσιακό (γεν. 24/4/1996 – Κεντρική/Ακραία). Αμφότερες, θα φορέσουν τα «πράσινα» για ένα έτος με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας με τις αθλήτριες. Τέλος, προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού παραμένει ο Σπύρος Χουντουμάδης με βοηθό τον Δήμο Φιλιππάτο και φυσικοθεραπευτή τον Βασίλη Αγγέλου».

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου