Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Να δείξει τι αξίζει η Γεωργίου!


 

Να εξελιχθεί και να αποδείξει ότι μπορεί ο προπονητής της να την εμπιστευτεί, επιθυμεί η Μαρίνα Γεωργίου, όπως αποκάλυψε στην «Πράσινη» κατά την δεύτερη χρονιά της στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού!


Συνέντευξη στην Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, πρωί γήπεδο και το απόγευμα φυσική κατάσταση στην Λεωφόρο.
Για το καθιερωμένο… ξεμούδιασμα το επόμενο Σάββατο οι «πράσινες» θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα Βούλας στις 5μ.μ. στον «Τάφο του Ινδού». Στο μεταξύ όσο περνάνε οι ημέρες οι παίκτριες του Σπύρου Χουντουμάδη, έχουν αρχίσει να γνωρίζονται και να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο, καθώς και να αποκτούν το απαραίτητο δέσιμο, που θα τις βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη σεζόν που τις περιμένει.
Η 18χρονη Μαρία Γεωργίου, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και φέτος είναι για δεύτερη χρονιά στην πρώτη ομάδα, θέλει μέσα από τη σκληρή δουλειά να καταφέρει να την εμπιστευτεί ο προπονητής της και να αποδείξει την αξία της. Η νεαρή λίμπερο, θα… ξεκουράζει την Ιωάννα Μάρκου, και παράλληλα θα εξελίσσεται όπως και η Μάρκου, προκειμένου να καταφέρουν να καλύψουν το μεγάλο κενό που μένει από την απουσία της Ξανθής Μυλωνά.
Η Μαρίνα Γεωργίου μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά στην ομάδα αλλά η φετινή θα είναι ιδιαίτερη γιατί ο ρόλος μου θα είναι πιο ενεργός. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη και πιστεύω ότι οι εμπειρίες που θα αποκτήσω θα είναι πολλές και θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Όμως όλα αυτά θα τα πετύχω με πολύ δουλειά, και θα μάθω να αγωνίζομαι και στις πιο δύσκολες φάσεις. Αυτό που θα ήθελα για φέτος να πετύχω είναι ότι με την δουλειά μου να μπορούν να με εμπιστεύονται περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω γιατί είναι κάτι που το αγαπώ και το θέλω πολύ».
Ενώ αναφορικά με την προετοιμασία του «τριφυλλιού», η 18χρονη λίμπερο τόνισε: «Η προετοιμασία ήταν και είναι πολύ καλή. Με τα υπόλοιπα κορίτσια υπάρχει μεγάλη συνεννόηση μεταξύ μας, και πιστεύω ότι θα τα πάμε αρκετά καλά για το καλό της ομάδας και το δικό μας».
Τέλος σχετικά με το αν θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί σχετικά γρήγορα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και μετά να παλέψει για μια θέση στην 6άδα, υπογράμμισε: «Ο στόχος της ομάδας είναι φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία και να αγωνιστεί για μια θέση στην εξάδα. Αυτό θα γίνει με πολύ δουλειά, με επιμονή και υπομονή και φυσικά να μάθουμε ότι δεν υπάρχουν δύσκολα αλλά να αγωνιζόμαστε εξίσου το ίδιο. Μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο μας»!

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου