Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χολαργό, Κυψέλη ή Μελίσσια!

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκονται τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, με το Χολαργό να είναι το επικρατέστερο κλειστό που θα τις φιλοξενήσει!
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με μονές προπονήσεις και βάρη, ενώ έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά, το προσεχές Σάββατο (με την Θέτιδα Βούλας), την επόμενη Τρίτη και το επόμενο Σάββατο (με αντίπαλο που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες). Μάλιστα το φιλικό του επόμενου Σαββάτου αναμένεται να είναι και το πρώτο επίσημο της νέας χρονιάς, όπου θα δώσει το «παρών» και η Ανθή Βασιλαντωνάκη, που θα έχει επιστρέψει από την Εθνική ομάδα.
Από εκεί και πέρα οι διοικούντες το τμήμα βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης γηπέδου, ως έδρα για τη νέα σεζόν, προκειμένου να μην καταφύγουν στη λύση του Μετς. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για το κλειστό του Χολαργού, όπου από μέρα σε μέρα αναμένεται να δοθεί απάντηση, ενώ ο Γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μούρτος θα κάνει μία νέα προσέγγιση με τους ιθύνοντες του κλειστού του Πανελληνίου, με την… ευχή ότι μετά την οριστική διάλυση των ομάδων, θα ρίξουν τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις, και θα μπορέσει να βρεθεί η χρυσή τομή. Τέλος ως τρίτη  επιλογή οι «πράσινες» θα έχουν το κλειστό των Μελισσίων, που βρίσκεται επίσης σε μια καταπράσινη περιοχή.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου