Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Όνειρό μου που ήρθα στον ΠΑΟ!


 Η νεαρή ακραία, που πέρσι πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, Νάνσυ Λιάγκη, είναι το νέο μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Συνέντευξη στην Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Το κατώφλι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πέρασε την Παρασκευή η νεαρή ακραία, Νάνσυ Λιάγκη, που είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Η γεννηθείσα στις 21 Νοεμβρίου το 1995, ύψους 1,81μ. ακραία που άνηκε στην Κερατέα, αλλά έμεινε ελεύθερη, πέρσι αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, και χθες υπέγραψε στο «τριφύλλι» διετές συμβόλαιο. Η νεαρή ακραία έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τις «πράσινες» στη Λεωφόρο από την περασμένη Τετάρτη, αν και βρίσκεται σε καλή κατάσταση μιας και το καλοκαίρι δεν σταμάτησε να παίζει μπιτς βόλεϊ σε διάφορα τουρνουά (Ionian Beach volley 2012 στην Βόνιτσα και Πρέβεζα, αλλά και στο Καράβι ) με συμπαίκτρια τη νεαρή Γιώτα Σούρα, από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού»!


Η Νάνσυ Λιάγκη, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως παίκτρια του Παναθηναϊκού, στην εφημερίδα η «Πράσινη» και αποκάλυψε πως είναι πανευτυχής που θα αγωνίζεται στην ομάδα της!
«Είναι όνειρό μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Το ήθελα πάρα πολύ και χαίρομαι που θα παίζω στην ομάδα μου!», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι πλέον η ομάδα απαρτίζεται από νέες αθλήτριες είναι πολύ καλό για όλες μας, καθώς δεν θα έχουμε φοβίες γιατί είμαστε όλες στην ίδια ηλικία και θέλουμε τα ίδια πράγματα. Από την Τετάρτη έχω ξεκινήσει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό γιατί είμαστε όλες μια παρέα και σύντομα πιστεύω ότι θα «δεθούμε» για να εξελιχθούμε και μέσα στο παιχνίδι».

Αναφορικά με το τι σκοπεύει να πετύχει με την πράσινη φανέλα, η 17χρονη ακραία τόνισε: «Θέλω να μάθω ακόμη καλύτερο βόλεϊ και να βελτιώσω κάποια στιγμή του παιχνιδιού μου. Ενώ από εκεί και πέρα θα διεκδικήσω μια θέση στην βασική εξάδα της ομάδας».
Τέλος για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την περσινή χρονιά στην ΑΕΚ, η Νάνσυ Λιάγκη ανέφερε: «Θαύμαζα κάποιες παίκτριες από αυτές που πέρσι ήταν στην ΑΕΚ, και χαίρομαι που έκανα προπονήσεις μαζί τους και έμαθα πράγματα. Η περσινή χρονιά θα με βοηθήσει να έχω πιο ενεργό ρόλο τα επόμενα χρόνια».  


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου