Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν οι εγγραφές στις ακαδημίες!



Αξιοθαύμαστη είναι η προσπάθεια για την σύσταση ακαδημιών βόλεϊ ανδρών, που γίνεται από τον Ρούλη Αγραππιδάκη σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ακαδημιών όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Κύμη Μαρσέλο. 

Από την λήξη των πρωταθλημάτων την περσινή σεζόν έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τα διαδικαστικά ζητήματα της δημιουργίας του παιδικοεφηβικού τμήματος, ενώ έχει αποφασιστεί ότι οι εγγραφές θα είναι δωρεάν. Ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» αποκάλυψε στην «Πράσινη» το πλάνο του ως υπεύθυνος για τις ακαδημίες που αφορούν το τμήμα, καθώς μακροπρόθεσμα τα παιδιά που θα περάσουν το κατώφλι της Λεωφόρου αναμένεται να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.
Η παλιά δόξα του τμήματος, αρχικά εξήγησε: «Το εγχείρημα ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος. Από την αρχή του καλοκαιριού, βρήκαμε γήπεδο να χρησιμοποιούμε, το Πειραματικό που βρίσκεται απέναντι από τη Λεωφόρο. Και «κλείσαμε» ώρες για προπονήσεις των ακαδημιών βόλεϊ Ανδρών, ενώ οι αγώνες θα γίνονται κανονικά στη Λεωφόρο. Για πρώτη φορά με τη βοήθεια με του προέδρου του Ερασιτέχνη δόθηκε βαρύτητα στην ανάπτυξη των ακαδημιών του βόλεϊ ανδρών. Και με την πολύτιμη βοήθεια του Κύμη Μαρσέλου, που είναι επικεφαλής όλων των ακαδημιών καταφέραμε και συμφωνήσαμε με τον Δήμο Αθηναίων να χρησιμοποιούμαι το γήπεδο».
Ο Ρούλης Αγραππιδάκης πρόσθεσε: «Τώρα που ξεκινάνε τα σχολεία θα σαρώσουμε την γύρω περιοχή για να βρούμε ταλαντούχα παιδιά, για να συμπληρωθούν τα παιδικά τμήματα. Με την πάροδο του χρόνου και με την βοήθεια του συλλόγου, ελπίζουμε να έχουμε δημιουργήσει ένα ή δύο τμήματα παιδικά με παιδιά 14-17 ετών, και ένα αξιόμαχο σύνολο στους εφήβους 17χρονών και πάνω».
Ο υπεύθυνος του εγχειρήματος κατέληξε: «Στόχος μας είναι να βρεθούν παιδιά ώστε να συμπληρωθούν όλα τα τμήματα των ακαδημιών, και μακροπρόθεσμα να μπορούν να προσφέρουν και στην πρώτη ομάδα. Προπονητής θα είναι ο τεχνικός του Κολεγίου Αθηνών, Παύλος Τζήμας».
Όσοι θέλουν να εγγραφούν μπορούν να επικοινωνήσουν στα γραφεία του Ερασιτέχνη: 210-6444402.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου