Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Παρών ο ΠΑΟ στα ματς με Χίο




Κανονικά θα κατέβει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών, κόντρα στην Χίο, όπως δήλωσε στην «Πράσινη» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος


 Τέλος στην έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει από χθες, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει στα ματς για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος, κόντρα στην Χίο, δίνει μέσω της «Πράσινης», ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, που δεσμεύεται ότι θα καλύψει κανονικά τα έξοδα του ταξιδιού της ομάδας!
 Την ίδια ώρα που οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στις αναμετρήσεις της σειράς για τις θέσεις 3-4, και σήμερα το πρωί επιστρέφουν στην πισίνα για να κάνουν την προετοιμασία τους, ο έφορος της ομάδας, Νίκος Πλυτάς εξέφραζε τις σκέψεις του για το να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί, για να αποφευχθούν τα έξοδα του ταξιδιού: «Σκεφτόμαστε να μην κατέβουμε στο ματς για οικονομικούς λόγους, με την προϋπόθεση όμως να μην υπάρξουν κυρώσεις από την ΚΟΕ».
Ωστόσο αυτήν την απόφαση θα μπορούσε να πάρει μόνο η διοίκηση του συλλόγου, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να το διαψεύδει και να δεσμεύεται πως θα καλύψει τα έξοδα των ταξιδιών που απομένουν. «Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Έχω υποχρέωση να καλύψω όλα τα έξοδα των ταξιδιών της ομάδας», ανέφερε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος στην «Π» και πρόσθεσε: «Όσο είμαι πρόεδρος θα κρατήσω ψηλά τη σημαία του συλλόγου»!

«Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»!

Την απογοήτευσή του που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε μέσω της «Π» ο Νίκος Στελλάτος που εξήγησε: «Η Βουλιαγμένη δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο, καθώς είναι η πιο οργανωμένη ομάδα του Πρωταθλήματος σε όλους τους τομείς και προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το σύγχρονο πόλο. Πίστευα ωστόσο ότι εμείς θα μπορούσαμε να πάμε στον τελικό. Αν κάναμε λιγότερα λάθη ατομικά και ομαδικά θα είχαμε προκριθεί».
Τέλος σχετικά με τις αναμετρήσεις που ακολουθούν κόντρα στην Χίο για τις θέσεις 3-4 ο έμπειρος περιφερειακός του «τριφυλλιού» σχολίασε: «Έχουμε υποχρεώση επειδή παίζουμε στον Παναθηναϊκό, που είναι μεγάλος σύλλογος να παρουσιαστούμε σοβαροί για τις θέσεις 3-4, και να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να εκμεταλλευτούμε την τελευταία ευκαιρία για να δείξουμε την πραγματική εικόνα της ομάδας μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου