Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Όλα για όλα στη ρεβάνς



«Μπαίνοντας στην πισίνα ξεχνάς τα πάντα και θέλεις μόνο τη νίκη», τόνισε με νόημα στην «Πράσινη» ο Μίμης Αληχανίδης, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Χίο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

  
Να πάρουν το… αίμα τους πίσω μετά την ήττα τόσο στο πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφ για τις θέσεις 3-4, όσο και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επιθυμούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού αύριο στις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, κόντρα στην Χίο. 
Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το 1-1 στη σειρά, οδηγώντας την σε τρίτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στην Χίο. Ο Μίμης Αληχανίδης μιλώντας στην «Π» εξήγησε: «Σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε το 1-1 στη σειρά. Και σίγουρα θα παίξουμε για τη νίκη, τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Θεωρώ ότι αν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όπως έχω ξαναπεί έχει άλλη δυναμική. Στο τελευταίο ματς που δεν είχαμε κόσμο η Βουλιαγμένη πήρε μια διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος. Αν είχαμε τους οπαδούς μας ίσως να μη συνέβαινε αυτό».  
Ο διεθνής περιφερειακός εν συνεχεία υπογράμμισε: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο για να μπορέσουμε να κάνουμε το 1-1 στην σειρά και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση κόντρα στην Χίο». Και κατέληξε: «Όταν μπαίνεις στην πισίνα ξεχνάς τα πάντα και θέλεις μόνο τη νίκη. Παίζεις για τον εαυτό σου, τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου, και φυσικά για την προσπάθεια που έχεις καταβάλει όλη την χρονιά. Όλοι οι επαγγελματίες αθλητές θέλουν να κερδίζουν. Έτσι και εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε». 


Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου