Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς




Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… αριστερό στην σειρά των πλέι οφ για τις θέσεις 3-4, καθώς ηττήθηκε χθες το απόγευμα από την Χίο με 11-8


Μολονότι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται πως είναι όνειρο… θερινής νυκτός, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού, προσπάθησαν χθες να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Χίου, αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 11-8 στο νησί της «μαστίχας». Έτσι θα επιδιώξουν να πάρουν την ρεβάνς το Σάββατο στις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, για να ισοφαρίσουν την σειρά για τις θέσεις 3-4 της Α1 πόλο των ανδρών σε 1-1.

Οι «πράσινοι» που μέχρι χθες δεν ήξεραν σίγουρα αν θα αγωνιστούν ή όχι στο ματς με την Χίο, παρουσίασαν ένα πολύ θετικό πρόσωπο, και «πάλεψαν» μέχρι το τέλος να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκίνησε τους Γιώργο Αφρουδάκη, Στελλάτο, Νικήτα και Γιάννη Κόχειλα, Κομάντινα, Αληχανίδη και Ρέππα, οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο ματς. Ωστόσο οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη βρήκαν χώρους και εκμεταλλευόμενοι κάποια εύκολα λάθη των «πρασίνων», κατάφεραν να προηγηθούν με 2-3 γκολ, διαφορά που κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.
Τα αδέρφια Αφρουδάκη και ο Κοκκινάκης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του «τριφυλλιού» προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση, όμως τα δοκάρια και ο Φίλιππος Καραμπέτσος σταματούσαν τις προσπάθειές τους, και παρότι η έκβαση του αγώνα πήγαινε γκολ-γκολ η διαφορά των τριών γκολ δεν καλύφθηκε από τους «πράσινους» με το ροζ φύλλο αγώνα να πηγαίνει στους Χιώτες.
Πλέον η ομάδα της… μαστίχας χρειάζεται άλλη μια νίκη, εκτός αν κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟ, για να πάρει την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, με την ομάδα που θα τερματίσει 4η να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Len Trophy.

Τα 8λεπτα: 4-2, 2-2, 3-2, 2-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Ράντζεν 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος 4, Κανδιόγλου, Ντόσκας 3, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ., Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Βοργιάς, Δεβές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν. 1, Αληχανίδης Αβ. 1, Κοκκινάκης 2, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου