Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δεν κινείται φύλλο στις Πράσινες!


Μολονότι οι ομάδες της Α1 Βόλεϊ Γυναικών, έχουν μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι, ο Παναθηναϊκός, που φέτος απείχε από τους τίτλους, δεν έχει καν ξεκινήσει τον προγραμματισμό του, ενόψει της νέας χρονιάς!

  Την ίδια ώρα που στους δύο βασικούς αντιπάλους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι μεταγραφές και ανανεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη, στο στρατόπεδο των «πρασίνων» δεν κινείται… φύλλο!
 Το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη οριστεί οι έφοροι των τμημάτων της «Μάνας του Λόχου», από την υπάρχουσα διοίκηση, είναι το πρώτο εμπόδιο για τον προγραμματισμό των τμημάτων. Από εκεί και έπειτα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρήματα, που είναι ο κινητήριος μοχλός για την στελέχωση των ομαδικών αλλά και των ατομικών τμημάτων, είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον σχεδιασμό τους, ενόψει της νέας χρονιάς. Η κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ, έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα στις τάξεις του Ερασιτέχνη.
Ωστόσο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, με χορηγία 120.000ευρώ, έτσι σε συνδυασμό με χρήματα που μπορούν να βρεθούν από χορηγίες για το πιο αγαπημένο τμήμα της «Μάνας του Λόχου» μπορεί να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να επιστρέψει στην κορυφή. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη δεν θα αρκεστούν σε αυτά τα 120.000ευρώ, αλλά θα βγάλουν κονδύλι για το συγκεκριμένο τμήμα.
Πρώτο βήμα είναι η οριστικοποίηση της παραμονής του Σπύρου Χουντουμάδη στον πάγκο της ομάδας, εκτός αν προτιμηθεί κάποιος άλλος, και από εκεί και πέρα ο σχεδιασμός της ομάδας. Εξάλλου οι μεταγραφικοί στόχοι που πιθανόν να ενδιέφεραν τον Παναθηναϊκό, ήδη έχουν κινηθεί σε άλλες… κατευθύνσεις, και έτσι πρέπει το «τριφύλλι» να κινητοποιηθεί πριν είναι πολύ αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου