Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Η ομάδα μου δείχνει χαρακτήρα»!



Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρά το αποτέλεσμα κόντρα στην Χίο, ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός. 

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Σταθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, πάρα πολύ καλά. Με εξαίρεση το κακό ξεκίνημα, στο οποίο συνέβαλλαν πολλοί παράγοντες, ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Κάναμε το παιχνίδι μας και ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε ακόμη καλύτεροι».
Και κατέληξε: «Η ομάδα είναι εδώ και δείχνει χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια»!

 Κοκκινάκης: «Για τη νίκη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ»

Από τους κορυφαίους της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στην Χίο, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο διεθνής αμυντικός του «τριφυλλιού», μιλώντας στην «Πράσινη» τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι, που μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα κατέβουμε τελικά να παίξουμε ή όχι. Παρόλα αυτά έγινε ένα καλό παιχνίδι με την Χίο, αλλά νομίζω ότι τα 3 γκολ διαφορά μας στοίχισαν». Εν συνεχεία ο Κώστας Κοκκινάκης υπογράμμισε: «Τώρα θα παίξουμε
στο ΟΑΚΑ και ελπίζω να κερδίσουμε την Χίο, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».
Εν κατακλείδι ο «βράχος» του ΠΑΟ σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε κάποια λάθη πολύ παιδικά, τα οποία εκμεταλλεύεται ο αντίπαλός μας και εντέλει παίρνει τη νίκη. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε»!

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου