Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«Έκλεισαν» Βασιλαντωνάκη και Νούσια



Κατέληξε σε… γάμο το φλερτ του Παναθηναϊκού με τις Ανθή Βασιλαντωνάκη και την Αποστολία Νούσια, που συμφώνησαν προφορικά και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να… πέσουν οι υπογραφές!

Με το τριφύλλι στην καρδιά αναμένεται να αγωνίζονται η Ανθή Βασιλαντωνάκη και η Αποστολία Νούσια, αφού χθες συμφώνησαν προφορικά με τον Παναθηναϊκό και μέσα στην εβδομάδα θα περάσουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.
Η 16χρονη διαγώνια ύψους 1,94μ. της Ένωσης Βύρωνα, που πριν από δύο μήνες είχε τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, όπου κατέλαβε τελικά την 3η θέση και μια σειρά από προσωπικές διακρίσεις, εδώ και καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και τελικά χθες τους ανακοίνωσε την απόφασή της να συνεχίσει την καριέρα της στον ΠΑΟ, μιας και της ανακοίνωσαν πως θα αγωνίζεται ως βασική διαγώνια!
Αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά που η Ανθή Βασιλαντωνάκη, η οποία κλήθηκε από τον Τάκη Φλώρο και στην Εθνική Γυναικών, θα παίξει στην Α1 Γυναικών, και μάλιστα στον επί 7 χρόνια πρωταθλητή, Παναθηναϊκό και θα πρέπει να βρει την χρυσή τομή μεταξύ σχολικών υποχρεώσεων και προπονήσεων, για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της νέας σεζόν.
 Από εκεί και πέρα στο «τριφύλλι» θα αγωνίζεται και η Αποστολία Νούσια, αφού οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη διευθέτησαν τις απαιτήσεις της Λάρισας και έτσι ενέταξαν στο δυναμικό τους και την 21χρονη Λαρισαία ακραία ύψους 1.78μ..
Ουσιαστικά με αυτές τις δύο προσθήκες ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, με τον Σπύρο Χουντουμάδη να ψάχνει πλέον μόνο τρεις νεαρές αθλήτριες που θα συμπληρώνουν την 12άδα της ομάδας. Έτσι το βασικό σχήμα που θα κατεβάσει το «τριφύλλι» την φετινή σεζόν θα είναι Ανθή Βασιλαντωνάκη (διαγώνια), Έλενα Χριστοδούλου, Όλγα Μαλουσάρη και Αποστολία Νούσια (ακραίες), Έλενα Κουντουρά (πασαδόρος), Αγγελινή Καββαδία και Ελένη Ιχτιάρη (κεντρικές) και Ιωάννα Μάρκου (λίμπερο).

 «Βγαίνουν» τα διαρκείας, αξίας 25ευρώ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αξίας 25ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσουν και κάποιες κάρτες VIP, για όσους θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την κορωνίδα του Ερασιτέχνη. Επιπρόσθετα στις 27 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, με τον Σπύρο Χουντουμάδη να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του.
Τέλος σε συνεχή επαφή βρίσκεται ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, με τον ομόλογό του στον Πανελλήνιο, σχετικά με το θέμα της απορρόφησης του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ομάδας των Ολυμπιονικών από τον Παναθηναϊκό. Τα διαδικαστικά της συγχώνευσης βρίσκονται σε καλό δρόμο, και είναι ζήτημα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η επίτευξη της. Αυτό αυτομάτως θα σημάνει πως τα φίνα κορίτσια του «τριφυλλιού» θα αγωνίζονται στο κλειστό της Κυψέλης τη νέα σεζόν. 


Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου