Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μυλωνά:«Μάχιμες για τα… δύσκολα»



Στην αγωνιστική ετοιμότητας της ομάδας της και στην σημασία της β’ φάσης για την έκβαση του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο «Captains blog» στην εφημερίδα η «Πράσινη» η Ξανθή Μυλωνά.


Η Λαρισαία λίμπερο πιστεύει πως μόνο αν τα κορίτσια του «τριφυλλιού» βγάλουν το 110% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αναμέτρηση, και στους δέκα τελικούς, θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμη Πρωτάθλημα!

«Παίξαμε το προτελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος, απέναντι στα μαχητικά Βριλήσσια. Πήραμε μια εύκολη νίκη, αλλά παράλληλα ήταν πολύ καλό ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις συμπαίκτριες μου, όπως επίσης και ότι εκείνες από την πλευρά τους δείξανε πως είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι σίγουρο ότι από εδώ και πέρα θα χρειαστούν όλα τα κορίτσια, γιατί τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα και ακόμη πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό!
Πλέον, έχουμε άλλο ένα ματς, με το Ανατόλια, για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση.  Δεν θα είναι εύκολο πάντως, γιατί το Ανατόλια παλεύει να μπει στην εξάδα. Επιπρόσθετα, διαθέτει μια δύσκολη έδρα, ωστόσο εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε επιτυχημένα τον πρώτο γύρο. Αμέσως μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα, αφού την ερχόμενη Δευτέρα μετά το ματς με Ανατόλια, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Βέβαια, κατ’ εμέ, δεν έχει καμία σημασία, καθώς…  όλοι θα παίξουμε με όλους και εντός και εκτός έδρας...
Θα έχουμε δέκα τελικούς, εκεί όπου πολύ απλά τα λάθη δεν επιτρέπονται! Θα χρειαστεί όλες μας να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αναμέτρηση για να εξαρτηθεί ο τίτλος μονό από εμάς και να μην περιμένουμε απώλειες βαθμών των άλλων ομάδων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουν άπαντες στο μυαλό τους».

Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου