Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Με Άρη στο Κύπελλο


Τον Άρη βρήκαν στον... δρόμο τους οι παίκτες του «τριφυλλιού» στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Ρούλη Αγραππιδάκη να ζητάει και την βοήθεια της θεάς... τύχης για την συνέχεια της πορείας του Παναθηναϊκού στον θεσμό.



Βατή ήταν η κλήρωση της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό, με την κληρωτίδα να αναδεικνύει τον Άρη ως αντίπαλο των «πρασίνων» στα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί 7-10 Μαρτίου στην Ερμούπολη της Σύρου.
Μπορεί οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη, να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παμβοαχαϊκό το Σάββατο στις 7μ.μ. στο κλειστό του Μετς και να συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για το δύσκολο ματς με την ομάδα του Βραχατίου, ωστόσο χθες έκαναν ένα… διάλλειμα για την κλήρωση του Κυπέλλου, που αντί για Τετάρτη διεξήχθη Πέμπτη στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Το «τριφύλλι» εκπροσώπησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Ρούλης Αγραπιδάκης, o οποίος στάθηκε στην φόρμα που θα βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και στην τύχη που χρειάζεται για να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ στον θεσμό. Συγκεκριμένα μιλώντας στο volleynews.gr, τόνισε με νόημα: «Το κύπελλο χρειάζεται και τύχη! Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ, όπως και η φόρμα που θα βρίσκεται η ομάδα εκείνη την περίοδο που θα λάβουν χώρα οι αγώνες. Αυτή η διοργάνωση είναι τελείως διαφορετική από το πρωτάθλημα».
Η παλιά δόξα της ομάδας, πρόσθεσε: «Η κλήρωση η καλή μπορεί να σε βγάλει και στην τετράδα. Θεωρώ ότι η κλήρωση είναι εφικτή και αν περάσουμε και έχουμε και στη συνέχεια μια καλή κλήρωση, σε συνδυασμό ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ καλύτερα μπορούμε να περάσουμε και στον τελικό»!
Τα υπόλοιπα ζευγάρια ήταν: Ηρακλής - ΠΑΟΚ, Λαμία - Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός, με το πρόγραμμα μέχρι στιγμής (καθώς ενδέχεται να αλλάξει βάσει των τηλεοπτικών) να έχει ως εξής: Στη Σύρο θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου οι τέσσερις προημιτελικοί, στις 8 του μήνα υπάρχει ρεπό, στις 9 θα γίνουν οι ημιτελικοί και στις 10/3 ο μεγάλος τελικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου