Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμες για το «διπλό»


Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στο σαββατιάτικο ματς με το Ανατόλια, ωστόσο οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, για την περιπέτεια της υγείας του.



Την Παρασκευή (20/1) το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί με προπόνηση και βίντεο η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και αμέσως μετά η αποστολή των «πράσινων» Αμαζόνων, θα αναχωρήσει οδικώς για την Θεσσαλονίκη. 
Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας θέλουν να κλείσουν νικηφόρα την α’ φάση του Πρωταθλήματος, παίρνοντας ένα ακόμη «διπλό», κόντρα στο Ανατόλια το Σάββατο στις 7μ.μ. (Σαρδάνης - Μπέλλος, Παρ: Καραγιάννης). Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν όλη την εβδομάδα χωρίς απρόοπτα, με τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη, να έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

«Ευχαριστώ την Παναθηναϊκή οικογένεια»

Το μυαλό των «πρασίνων» μπορεί να βρίσκεται στο ματς με το Ανατόλια, ωστόσο υπήρχε μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο. Έτσι εκτός από τηλεφωνικές ευχές από την αρχηγό, Ξανθή Μυλωνά, αρχές της εβδομάδας, τα κορίτσια του πιο επιτυχημένου τμήματος του Ερασιτέχνη, αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, του έστειλαν και λουλούδια θέλοντας να φτιάξουν την διάθεση του ισχυρού άνδρα της «Μάνας του Λόχου», με την ευχή για ταχεία ανάρρωση.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη από την πλευρά του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» τόνισε: «Ευχαριστώ τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, αλλά και όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο, για τις ευχές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου