Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τιμούν τους Επίλεκτους οι Παλαίμαχοι!


Την προσεχή Δευτέρα στις 23 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στο Ξενοδοχείο «St.George Lycabetus» στο Κολωνάκι, οι Παλαίμαχοι Αθλητές του Παναθηναϊκού θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αναμένεται να βραβεύσουν και 10 διακεκριμένους πρωταγωνιστές του συλλόγου από διάφορα αθλήματα.


Πρόκειται για τον Ζαχαρία Πυτιχούτη, τον ποδοσφαιριστή που το ‘60 έδωσε πνοή στην ομάδα και σήμερα ως μέλος των Παλαιμάχων εξακολουθεί να προσφέρει αμέριστη αγάπη και νεανική νότα στο Συμβούλιο, τον Μιχάλη Βουτσαρά, δυναμικό τερματοφύλακα της ομάδας στην περίοδο πριν από την πορεία προς το Γουέμπλεϊ. 
Τους Άγγελο Χαρίση και Μανώλη Μπακρυσιώρη, δυο παλαιούς πρωταθλητές πυγμαχίας, οι οποίοι σήμερα ως προπονητές οδήγησαν τους πυγμάχους μας στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  2011. 
Τον Τάκη Κορωναίο, εκφραστής του 6στερου, τον Μιχάλη Γεωργαντή, στον οποίο το βόλεϊ οφείλει πολλά, την Ρούξι Ντουμιτρέσκου, για την  προσφορά της στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ και στον Παναθηναϊκό!
Τον Συμεών Συμεωνίδη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου, Βαλκανιονίκη, επί σειρά ετών, Ρήγα Ευσταθιάδη, πρωταθλητή Ελλάδος Στίβου επί σειρά ετών και πρώτο ρέκορντμαν του επί Κοντώ μεταπολεμικά το έτος 1951 με επίδοση 4.03.
 Τον Δημήτρη Κυτέα, παλαιό πρωταθλητή του Επί Κοντώ και προπονητή του πρωταθλητή, Κώστα Φιλιππίδη. Και τον Νίκο Πετροπουλο, ερευνητή και μελετητή της Ιστορίας του Παναθηναϊκού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου