Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Χουντουμάδης: «Όλα θα κριθούν στην β’ φάση»


Άκρως ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι αθλήτριές του ήταν ο Σπύρος Χουντουμάδης, μετά το ματς με τα Βριλήσσια.



Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα του «GreenSports13» εξήγησε: 
«Κάναμε νομίζω μια καλή εμφάνιση. Είχαμε σταθερό ρυθμό και είχαμε ανοδική πορεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό την περίοδο που διανύουμε. Πρέπει να βρίσκουμε τα πατήματα μας σιγά σιγά για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό άλλωστε. 
Είμαι ικανοποιημένος επειδή η ομάδα παρά τις αλλαγές δεν έκανε… κοιλιά στην απόδοσή της και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Αυτό δείχνει ότι οι παίκτριες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέσα από τις προπονήσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Νομίζω ότι είμαστε σε έναν αρκετά καλό δρόμο».
Τέλος αναφορικά με το τελευταίο ματς με Ανατόλια που "κλείνει" την α' φάση, ο Σπύρος Χουντουμάδης υπογράμμισε: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το Ανατόλια για να τελειώσει η πρώτη φάση. Θέλουμε να τελειώσουμε με μία νίκη και από εκεί και πέρα κριθούν στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου