Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Ας κερδίσει ο καλύτερος, που εύχομαι να είμαστε εμείς"!


 «Δεν είναι επιτυχία η 4η θέση» αυτό τόνισε με νόημα η Ξανθή Μυλωνά στο "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη", που ωστόσο θέλει να δει την ομάδα της να σηκώνει το Κύπελλο!


Η Λαρισαία λίμπερο του "τριφυλλιού" θεωρεί πως όποια ομάδα σταθεί καλύτερα στο σέρβις, υποδοχή και μπλοκ και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα καταφέρει να πανηγυρίσει το Κύπελλο Ελλάδας, που για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο 6ος στην ιστορία του, στην Πρέβεζα το Σάββατο στις 7 Απριλίου! 

«Παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος, το οποίο συνδυάστηκε με νίκη επί των Βριλησσίων, με μία μέτρια εμφάνιση της ομάδας μας. Σίγουρα το μυαλό όλων μας ήταν στο Κύπελλο, που θα γίνει σε μία εβδομάδα (7/4) στην Πρέβεζα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το χθεσινό παιχνίδι, όπου χάσαμε σετ. Γίνανε πολλά λάθη σε πολλούς τομείς, όπως η υποδοχή καθώς δώσαμε πολλούς άσους στον αντίπαλο και δεν υπήρχε ποιότητα ώστε να μπορούμε να αναπτύξουμε σωστά το παιχνίδι μας, αλλά και στο μπλοκ και στο τελείωμα των φάσεων. Το ματς σημαδεύτηκε από τα πολλά δικά μας λάθη. Καλό είναι ότι όταν χάσαμε το δεύτερο σετ, δεν δώσαμε άλλο περιθώριο στον αντίπαλο να πάρει άλλο σετ.
Το πρωτάθλημα τελείωσε και τερματίσαμε στην 4η θέση, για μένα δεν είναι επιτυχία. Κάθε χρόνο βγαίναμε 1ες εδώ και 7 χρόνια! Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι το καλοκαίρι η ομάδα φτιάχτηκε μέσα σε τρεις ημέρες και μέχρι τότε δεν ξέραμε καν αν θα υπήρχε ομάδα, ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένη από την θέση που τερματίσαμε στο Πρωτάθλημα.
Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο. Είναι ένας τελικός κυπέλλου είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από όλα τα άλλα. Θεωρητικά το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, που είναι και ο κάτοχος του τίτλου και έχει αποκλείσει την ΑΕΚ, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φαβορί.
Η νίκη θα κριθεί στο σέρβις, υποδοχή και μπλοκ, αλλά και στο πάθος και στο ποιος το θέλει περισσότερο! Καθώς επίσης αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει το πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου! Εύχομαι να γίνει ένας όμορφος τελικός, μακριά από επεισόδια και ο καλύτερος – που θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνη την ημέρα- ας κερδίσει»! 

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου