Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πόλο: Στην τελική φάση οι έφηβοι του ΠΑΟ!



Η ολοκλήρωση της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων στην υδατοσφαίριση, βρήκε τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις 10 ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πρωταθλήματος. 

Εύκολο έργο είχε η ομάδα πόλο των Εφήβων του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί, καθώς επικράτησε με 10-2 της Γλυφάδας, στον όμιλο της Αττικής. Ωστόσο στο ντέρμπι για την πρώτη θέση του ομίλου, οι «πράσινοι» το απόγευμα ηττήθηκαν με 9-8 από τα Χανιά, ωστόσο εξασφάλισαν την πρόκριση αφού κατέλαβαν την δεύτερη θέση του ομίλου τους.

«Μάχη» έγινε στον Β’ όμιλο Αττικής, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, όπου η δεύτερη προνομιούχο θέση κρίθηκε στην τριπλή ισοβαθμία και την πήρε τελικά ο ΝΟ Χίου, πίσω από τον Ολυμπιακό. Προκρίθηκαν ακόμα, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής από τον όμιλο της Θεσσαλονίκης, ο ΝΟ Χανίων και ο Παναθηναϊκός από τον Α’ όμιλο Αττικής, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Πανιώνιος από τον Γ’ όμιλο Αττικής και το Π. Φάληρο και ο ΟΥΚ Βόλου από τον όμιλο Νέας Ιωνίας Βόλου.
 Η τελική φάση θα διεξαχθεί 6-8 Ιουλίου 2012, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου