Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επιστροφή στο γήπεδο για τους "πράσινους"



Να διατηρήσει την φυσική κατάσταση των παικτών του σε υψηλά επίπεδα, επιθυμεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζη, παρά την διακοπή που υπάρχει μέχρι να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με την ΕΑΠ, και το αν θα διεξαχθούν τελικά τα πλέι άουτ

  
Επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού -εκτός από τους διεθνείς με τους έφηβου- με τον Δημήτρη Καζάζη να θέλει να δουλέψει πάνω στην φυσική κατάσταση των «πρασίνων», για να είναι φορμαρισμένη η ομάδα αν τελικά διεξαχθούν πλέι άουτ.
 Χωρίς τους Γιάννη Μαδούρα, Θανάση Πρωτοψάλτη και Κάσσανδρο Στίγγα, που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη για την προετοιμασία τους με την Εθνική Εφήβων, προπονήθηκαν χθες οι «πράσινοι», με τον έλληνα τεχνικό να προσπαθεί να κρατήσει την αγωνιστική φόρμα των υπολοίπων παικτών που έχει στην διάθεσή του.
Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, ενόψει της κλήσης από τον αθλητικό δικαστή για απολογία της ΕΑΠ, σχετικά με την υπόθεση του Χοσέ Ριβέρα. Την προσεχή Παρασκευή στις 3μ.μ., οι Πατρινοί έχουν κληθεί για την υπόθεση του Χρήστου Κίτσου, στον οποίο δεν έχουν καταβάλει ληξιπρόθεσμες οφειλές, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πρόωρες εξελίξεις για το θέμα των οφειλών του σωματείου προς τον Χοσέ Ριβέρα (72.000ευρώ). Είναι γνωστό ότι οι Αχαιοί αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν έγκαιρα να διακανονίσουν τις υποθέσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση ο αθλητισμός δικαστής αναμένεται να τους επιβάλλει την ποινή μηδενισμού, που προβλέπει ο κανονισμός και έτσι δεν θα χρειαστεί να παιχτούν πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό να παραμένει στην κατηγορία, και την ΕΑΠ να ακολουθεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Α2.

 Τρίτη 17/4 οι 3οι αγώνες της ημιτελικής φάσης

Μετά από αίτημα του ΤΑΑ Ηρακλής, που κατέθεσε στην Λίγκα και σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, ο 3ος αγώνας (αν χρειαστεί), για την Α' Φάση των Πλέι οφ 1-4 μεταξύ των ομάδων Ηρακλής-Παμβοχαϊκός, θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Απριλίου, λόγω της συμμετοχής του αθλητή Γ. Τζουμάκα στην προετοιμασία και τους αγώνες της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όπως ακριβώς θα γίνει και με τον άλλον αγώνα της σειράς (αν χρειαστεί), μεταξύ ΑΟ Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακού, λόγω συμμετοχής του αθλητή των «ερυθρολεύκων», Μ. Κοκκινάκη στην Εθνική Εφήβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου