Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα… κεφάλια μέσα για το Κύπελλο!



Ανεβάζουν ρυθμούς από σήμερα τα... φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, καθώς θέλουν να επιστρέψουν από την Πρέβεζα με την Κούπα αγκαλιά!

 Αντίστροφα έχουν ήδη ξεκινήσει να μετράνε άπαντες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 7 Απριλίου μεταξύ των «αιωνίων».
 Την Τρίτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, με τον έφορο της ομάδας, Δημήτρη Μούρτο να εκπροσωπεί το "τριφύλλι". Στην σύσκεψη, όπου θα συζητηθούν θέματα ασφαλείας για τον αγώνα και θα οριστικοποιηθεί ο τρόπος διάθεσης των ονομαστικών προσκλήσεων, θα είναι εκπρόσωποι της αστυνομίας, του δήμου, της περιφέρειας και της ομοσπονδίας. Μέχρι σήμερα μάλιστα θα πρέπει οι δύο ομάδες να έχουν αποστείλει τα ονόματα των κατόχων των 40 ονομαστικών προσκλήσεων, που θα παρακολουθήσουν τον τελικό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για τις «πράσινες», με τον Σπύρο Χουντουμάδη να έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του, με την Ξανθή Μυλωνά που ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, να κάνει φυσικοθεραπείες παράλληλα με τις προπονήσεις, για να είναι 100% έτοιμη για τον μεγάλο τελικό!

«Δεν υπάρχουν φαβορί στο Κύπελλο»

Η ακραία του Παναθηναϊκού, Έλενα Χριστοδούλου, μαζί με την αδερφή της Στέλλα, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό έδωσαν συνέντευξη στο PrevezaSports.gr, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 7/4. Σχετικά με το ποια ομάδα έχει προτεραιότητα στην κατάκτηση του τίτλου η Έλενα Χριστοδούλου τόνισε: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν τέτοιο τελικό. Και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο. Νικήτρια θα είναι κατά τη γνώμη μου η ομάδα που θα παίξει πιο συγκεντρωμένα και θα κάνει τα λιγότερα λάθη», με την αδερφή της να προσθέτει: «Πιστεύω πως σε ένα τελικό κυπέλλου δε γίνεται να υπάρξει φαβορί ούτε προγνωστικά. Είναι ένα παιχνίδι νοκ-αουτ, ο καλύτερος εκείνη τη μέρα και η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα κερδίσει».
Τέλος το μήνυμα που έστειλε η Έλενα στους φιλάθλους της Πρέβεζας ήταν το ακόλουθο: «Εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει έναν δυνατό τελικό και ελπίζω οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων αλλά και ο κόσμος της περιοχής σας να δημιουργήσουν ένα κλίμα φιλικό και για τις δύο ομάδες ώστε να διεξαχθεί ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς επεισόδια. Πάντα ο τελικός του κυπέλλου είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση καθώς φιλοξενούνται στο γήπεδο φίλαθλοι και των δύο ομάδων και δημιουργείται ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Εύχομαι όσοι παρευρεθούν να σεβαστούν τόσο τους αθλητές και των δύο ομάδων όσο και τον απλό κόσμο και τα παιδιά που θα έρθουν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι», για να καταλήξει η Στέλλα: «Ελπίζω φέτος ο τελικός στη Πρέβεζα να είναι ένα παράδειγμα για τον αθλητισμό. Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει τις ομάδες, χωρίς φασαρίες και επεισόδια. Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου, και θα είναι σημαντικό για μας οι κερκίδες να είναι γεμάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου