Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Για το… αδύνατον στο Κύπελλο




Τέλος στους πανηγυρισμούς για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ γυναικών, για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που επικεντρώνουν την προσοχή τους στο Final 4 του Κυπέλλου που ξεκινάει την προσεχή Παρασκευή στα Άνω Λιόσια.

Οι «πράσινες» έχουν δύσκολο έργο καθώς στον ημιτελικό αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό, και γι΄ αυτό η Γιασεμή Σαμαντούρα έχει ήδη επιστήσει την προσοχή στις παίκτριές της, να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους λεπτό στον αγώνα, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Το θετικό είναι πως η προπονήτρια του «τριφυλλιού» θα έχει και την Τσέλσι Σούιρς στην διάθεσή της από αύριο.

Παράλληλα με κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μίλησε η πρώην γκαρντ του Αστέρα Εξαρχείων, Καταρίνα Ρίστις, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών που ξεκινάει την Παρασκευή 6 Απριλίου. Η 28χρονη Σλοβένα αθλήτρια μιλώντας στο paowbc.com για τον πρώτο ημιτελικό του τριφυλλιού με τον Αθηναϊκό, ανέφερε: «Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει φοβερούς οπαδούς. Μου αρέσουν και οι δύο ομάδες. Όποιος από τους δύο και αν κερδίσει θα είμαι χαρούμενη». Και για τον δεύτερο μεταξύ Εσπερίδων και Πανιωνίου σχολίασε: «Θεωρώ ότι επικρατέστερος για να κερδίσει είναι ο Πανιώνιος επειδή το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων». Ενώ αναφορικά με το αν σκέφτεται κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, η πόιντ γκαρντ κατέληξε: «Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω, ποιος ξέρει;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου