Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γιουράνι: «Να «κλείσουμε» με τίτλο τη σεζόν»!


 

 Να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο Ελλάδας το προσεχές Σάββατο στις 7 Απριλίου, ευχήθηκε η Ρομάνια Γιουράνι για κλείσει με θετικό πρόσημο η χρονιά


Καριέρα βολεϊμπολίστριας ήθελε να ακολουθήσει η Ρομάνια Γιουράνι, που σταμάτησε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή στην Κολομβία, για να κυνηγήσει το όνειρό της, που την έφερε στην Αθήνα και στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας, στον επτά φορές Πρωταθλητή, Παναθηναϊκό!

Η διεθνής κεντρική που χρησιμοποιείται ως διαγώνια στο «τριφύλλι» εξαιτίας της ικανότητάς της στο να τελειώνει τις φάσεις, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας της, για την πορεία της ομάδας της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πρέβεζα στις 7 Απριλίου κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο θέλει να κερδίσει για να πανηγυρίσει τον πρώτο της τίτλο με την πράσινη φανέλα!
Αναλυτικά η συνέντευξη της Ρομάνια Γιουράνι στην “el Colombiano”είναι η ακόλουθη: «Διέκοψε την καριέρα της στη νομική και με ραγισμένη καρδιά και είπε "αντίο" στο φίλο της τον μπασκετμπολίστα Γκονζάλο Μένα Κάλι, στους φίλους και στους συγγενείς προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να αναζητήσει το όνειρό της, παίζοντας βόλεϊ σε ένα μεγάλο Σύλλογο του εξωτερικού. Εξίμιση μήνες αργότερα, η Ρομάνια Γιουράνι βρίσκεται φιναλίστ με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το προσεχές Σάββατο θα γνωρίζει αν θα είναι και Κυπελλούχος.
 «Είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα γεμάτη από ανθρώπους με υπευθυνότητα που όμως συμπεριφέρονται σαν οικογένεια. Αυτό με βοηθά να βελτιωθώ ως αθλήτρια και ως άτομο», είπε αρχικά η Κολομβιανή διαγώνιος και μπλοκέρ.
Ενώ αναφέρθηκε και στο γιατί ήρθε στην Αθήνα, λέγοντας: «Ήταν η ιδανική στιγμή για να κάνω το βήμα σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα με αξιοπιστία, με εμπειρία και έμαθα πώς να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις και να κατάλαβα πως είναι να κερδίζεις την εμπιστοσύνη σε ένα σύνολο».
Στη συνέχεια μιλώντας για την προσαρμογή της, τόνισε: «Όλα είναι σούπερ καλά. Η ελληνική γλώσσα είναι η δεύτερη πιο δύσκολη που υπάρχει. Παρόλα αυτά μόνο στην αρχή ήταν δύσκολα, καθώς συνεννοούμουν με την... γλώσσα των χειρονομιών. Αγγλικά, δεν μιλώ καλά, αλλά στη συνέχεια όλα έφτιαξαν».
Αναφερόμενη στην ελληνική κουζίνα, η Γιουράνι σχολίασε: «Η ελληνική κουζίνα είναι πλούσια και απολαυστική σε γεύσεις και έχει υγιεινά φαγητά. Κάθε μέρα πάω σε ένα εστιατόριο που πληρώνει ο Παναθηναϊκός, μας περιποιούνται και μας φροντίζουν».
Τέλος για το αν μετάνιωσε που διέκοψε τις σπουδές της: «Δεν λυπάμαι καθόλου. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στον τελικό Κυπέλλου. Θέλω να κλείσουμε με τίτλο τη σεζόν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου