Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Για το 1-1 στο ΟΑΚΑ



Ηττήθηκαν με 10-7 και απώλεσαν την ευκαιρία να «σπάσουν» την έδρα του ΝΟΒ, οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που την Παρασκευή το απόγευμα θα "παλέψουν" για να ισοφαρίσουν την ημιτελική σειρά των πλέι οφ

 Τα αμυντικά λάθη και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο τέλος, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ήττα από την Βουλιαγμένη στον Λαιμό με 10-7, στην πρεμιέρα των πλέι οφ στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών. Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την Παρασκευή στις 4:45μ.μ. τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, έχοντας τους οπαδούς τους στο πλευρό τους.

Το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του πρωταθλήματος, δεν συνοδεύτηκε με ροζ φύλλο αγώνα, μιας και η αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού»… χαλάρωσε στο τέταρτο 8λεπτο και έτσι παρά τις προσπάθειες του Γιώργου Ρέππα, η… πλάστιγγα έγειρε προς τους «μπέμπηδες», που έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της Α1 πόλο ανδρών.
 Οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ματς, με τον Γιάννη Κόχειλα να ανοίγει το σκορ, οι γηπεδούχοι ωστόσο με δύο γκολ πέρασαν μπροστά 2-1, για να ισοφαρίσει ο Γιώργος Αφρουδάκης στην κόντρα, με γκολ που πέτυχε από την περιφέρεια και ο Νίκος Στελλάτος, που και χθες «κουβάλησε» πολλές φορές την μπάλα, έκανε το 3-2 για τους «πράσινους», λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του α’ οκταλέπτου.
Στο δεύτερο 8λεπτο ο ΝΟΒ ανέβασε ρυθμούς και με επιμέρους σκορ 3-1 πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Νικήτας Κόχειλας με δεύτερο προσωπικό γκολ, ισοφάρισε για τον ΠΑΟ σε 5-5 με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, ωστόσο το θετικό σερί αποκρούσεων του Γιώργου Ρέππα σταμάτησε ο Βλαχόπουλος με παίκτη παραπάνω, κάνοντας το 6-5.
Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο ίδιος παίκτης αύξησε την διαφορά για τον ΝΟΒ και ο Καρούτζος έκανε το 8-5. Ωστόσο ο «Άφρου» κέρδισε πέναλτι από τον Βλαχόπουλο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός, Γιώργος Τσόκας μειώνοντας σε 8-6. Η άμυνα του Παναθηναϊκού… χαλάρωσε, με τους «πράσινους» να δέχονται γκολ με παίκτη λιγότερο, και την διαφορά να πηγαίνει στα 4 γκολ 10-6, μέχρι να μειώσει ο Γιάννης Κόχειλας με γκολ από την περιφέρεια, διαμορφώνοντας το τελικό 10-7.

Τα 8λεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 4-2.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λοράντος): Τίγκας 2, Γούνας 2, Καρούντζος 2, Βουλγαράκης 1, Βλαχόπουλος 2, Αφρουδάκης Χρήστος 1.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γιώργος 1, Κόχειλας Γιάννης 2, Κόχειλας Νικήτας 2, Στελλάτος 1, Τσόκας 1.

Πηγή: Εφημερίδα "Η Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου